Vilken fin vinst som kom till mig

Många bloggar hade julkalendrar med sponsrade gåvor och hos min kära vän Angelica var jag med och tävlade om dessa fina glasunderlägg ifrån Hilke inesign, och hör och häpna.. jag VANN :-). Hilke har jättemycket tjusigt så jag blev extra glad när jag vann dessa underläggen.

Tusen tack till er för den fina julklappen som damp ner i min brevlåda häromdagen!!

Just inredning är något jag annars är väldigt nöjd med för tillfället. Vårt hem är trivsamt. Jag håller på att sälja bort en hel del ur skåp och lådor och det enda jag planerat att investera i under överskådlig tid är ett par ljusstakar till köksbordet men annars är det bara vår stora köksrenovering som står på schemat. Nu i nyårshelgen så rasade ena gångjärnet på vårt kylskåp så man får halvt sparka igen dörren så nu är det verkligen hög tid att börja rita och mäta.

Jag har helt nya planer för vår lilla familj framöver. Om allt går i lås så kommer ni garanterat märka det här inne, det lovar jag!!

 

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  6 januari, 2017

  Oj, nu blev jag ju allt nyfiken på vad som ska hända!

  Ha en fin kväll!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT