Vilka blir dina bästa resmål i sommar?

Inlägget är i samarbete med mitt ambassadörskap med Momondo

Vilka är dina favoritresmål i sommar? Här kommer tre av mina som jag varmt rekommenderar.

Fårö på Gotland

Om du åker till Gotland så måste du ta dig till Fårö, och om du är en älskare av pannkakor som jag, så är ett besök på Kutens bensin ett måste. Jag älskar deras crepes med päron och potatis.. så jäkla gott rent ut sagt.

Till Gotland kan du ta dig med båt från Nynäshamn eller Oskarshamn, eller flyga från olika orter i Sverige till Visby, och där kan du hyra bil eller ta dig runt med buss.

Lofoten och nord-Norge

Det finns inte många platser som är så vackra som nord-Norge, med dess magnifika fjäll, djupa fjordar och enastående vyer. Att åka från oss till norra Norge tar ett par dagar med bil, men det är fantastiska platser att se på vägen. Kommer du till Lofoten så måste du bo på det mysiga Brygga bed and breakfast, men det finns även ett gäng fina hotell som du kan välja.

Venedig i Italien

Att komma till Venedig och de trånga gränderna med turkost vatten och de spelande gondoljärerna.. jag kan fortsätta nästan hur mycket som helst, för dt var så himla vackert och magiskt. Om man vill ta sig hit från Sverige så får man ta direktflyg och sen ta en båt ut till de vackra delarna av stan.

@momondo #owtravelers #admomondo

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  18 maj, 2019

  Gotland har jag varit på, men aldrig Fårö. Jag skulle gärna besöka den ön. Många som gillar den!

  Och Lofoten! Say no more! Den platsen har varit på min önskelista länge. Eller, kanske har jag varit där som liten, med husvagn. Jag vet att vi var i Nordkapp, Tromsö och Narvik, men osäker på om vi åkte ut till Lofoten. Hur som helst så minns jag inte, utan bara sett bilder och vet att jag måste dit nån gång!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Ja, Lofoten har jag varit på väg till i flera år men aldrig kommit iväg.. kanske i sommar :).
   I Tromsö har jag varit många gånger, mina kusiner är födda där så jag har spenderat många lov och jular där.
   KRAM

LEAVE A COMMENT