Vi tänder andra ljuset i advent

Godmorgon 2:a advent

Nu har en hel vecka gått sedan advent officiellt inleddes och även om jag mest har jobbat så har jag njutit och känt att adventstiden sänkt sin mjuka energi över mig. Utanför dörren har det varit ömsom kallt och frostigt och ömsom gråmulet och plusgrader, men mörkret är skönt också och jag är inte rädd för att kvällarna känns kortare.

Idag samlar vi några nära och kära och åker på julmarknad på ett nytt ställe som jag aldrig varit så det ska bli jättespännande och mysigt. Men först.. adventsfrukost :-)

Jag hoppas att just DU får en toppendag! Och berätta gärna vad du gör idag!

161204_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_andraadvent_andra_advent_georgjensen_vila_svenskttenn_startrading_mio-4598

3 december, 2016
4 december, 2016

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  4 december, 2016

  Vilken JÄTTEFIN film!
  Ska städa…. sådär kul va;-)
  Ha en riktigt fin söndag!
  Kram Anna

  • Svara

   Ulrica

   4 december, 2016

   Tack snälla du :). Åh, näe städa lät inte roligt alls men det är skönt när det är klart!
   KRAM

 2. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  4 december, 2016

  Så mysigt och den där renen som står där bakom ljusen är så fin <3 Hoppas julmarknaden var mysig :) Vi tänder inga adventsljus / räknar inte ner i år…

  Svar: Ja jag får nog göra det :) Igår hörde vi faktiskt hur det "small" lite i isen när den sprack på ett ställe där vi var och fotograferade, det var häftigt! Men ja det känns ju som att det blir rätt kallt att lägga örat mot isen hehe.

  Åh men gör du? Tack, vad glad jag blir. Jag ser verkligen inte skrivandet som min grej och tycker det är ganska svårt faktiskt. Jag tror det viktigaste är att inte ha för bråttom när man skriver och ta sig tiden att skriva om meningar, testa olika formuleringar m.m och inte ta "första bästa" som dyker upp i huvudet. En annan sak är ju att såklart ha rätt inställning. Säger du "jag kan inte skriva" så kan du nog inte det heller, de blir som man tänker – så håll dig positiv och pepp!

  Och så bara fortsätta såklart, skriva och skriva tills man hittar sin grej. Hur länge har du bloggat? Jag har nog hållt på sen… 2009-2010 kanske O:

  KRAM <3

  • Svara

   Ulrica

   4 december, 2016

   Tack snälla du <3. Jag skickar ett litet mejl till dig med lite mer rader än jag vill skriva här :-).
   KRAM

   • Svara

    Rania {Rowan Tree}

    4 december, 2016

    <3 KRAM

 3. Svara

  AngelicasVärld

  4 december, 2016

  Vilken U N D E R B A R liten film…så fridfullt!

  En härlig andra advent önskar jag dig vännen!
  KRAM

  • Svara

   Ulrica

   4 december, 2016

   Tack snälla du <3. KRAM

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  4 december, 2016

  Vilken fantastiskt vacker och stillsam film! Tack!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT