Vi invigde våren i Härnevis kaffestuga

Nina, som är gift med min kusin Tony, har tagit över kaffestugan som ligger vid Härnevi plantskola och hon ska driva den varje helg hela sommaren. Letar du efter ett utflyktsmål där du kan fika så åk till plantskolan och köp en blomma och ta en riktig go’fika :-)

 

Nina, en av Enköpings största bloggare och känd från Hela Sverige Bakar i TV, är oerhört duktig på att baka och jag imponeras av hennes driv, att kasta sig ut i olika äventyr hela tiden. Heja heja!!

 

 

Den här helgen var det premiär i den lilla söta kaffestugan och Micke, jag och mamma åkte dit och fikade. Först gick vi runt i plantskolan och hälsade på väninnan Anni som jobbar där, och sen njöt vi av vårsolen med go’fika. En mycket bättre start på en ledig dag :-)

Om du är ute och åker och letar efter ett utflyktsmål så är detta något jag verkligen rekommenderar!  Plantskolan har normala butiksöppettider men kaffestugan hålls öppen på helgerna så håll koll på Facebook-sidan så ser du vilka tider den är öppen.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  2 maj, 2017

  Vad mysigt. Jag har sett att hon hållit på och förberett och jag har sett att det var galet mycket folk på premiärhelgen. Ni ser ut att ha haft tur då det inte var så mycket. Kommer säkerligen åka ut dit vid tillfälle!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Vi måste planera in en fikadejt snart och då kan vi väl åka dit och kombinera det med en promenad på åsen där ute. Nästa helg ska de öppna en loppis också har jag hört talas om, så den måste jag botanisera i :). Kram

LEAVE A COMMENT