Veckans snapshot – v. 28
Foto: Canon EOS R : Canon EF 85mm/1.2 II L

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Var tog den här dagen vägen tro? Vi har varit på loppisrunda allt mellan Västervik och Gamleby, men mycket var stängt. Vi trodde att det var på grund av Corona men det visade sig att de flesta antikaffärer och loppisar var stängda på söndagarna under sommaren. Det tyckte kanske jag var lite märkligt när man är med i en stor loppisguide över vad som finns att göra för semesterfirare, men nåja. Vi hade det riktigt trevligt på vår tur ändå :-)

Veckans bästa

Veckans bästa var att vi gjorde den här spontantrippen till Västervik. Så mycket energi jag har fyllt på med skratt, bus och umgänge. Stor kärlek på det!!

Veckans inte så bästa

Att vi fick översvämning i husvagnen på grund av vad vi tror är varmvattenberedaren. Micke låg inne i husvagnen och jag fick hänga in genom en lucka ifrån utsidan och så torkade vi allt vi kunde. Mindre skoj var det att det regnade ute så jag var blöt från alla håll och kanter.

Veckans fundering

Jag funderar inte på något alls direkt.. jag bara lever livet just nu och gör allt jag kan för att fortsätta må bra på alla sätt och vis.