Veckans snapshot – v. 27
Foto: Canon EOS R : Canon EF 85mm/1.2 II L

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Jaha ni… det är väl på sin plats att nämna att jisses, vad det har regnat idag. Jag vore väl inte svensk om jag inte nämnde vädret :-). Men vet ni.. just idag är jag superglad att det ösregnat!! Lilla prins William tog med sig mamma och pappa på besök och svärsonen som är målare gjorde sin svärmor superglad och tog tag i tapetseringen av sovrummet. William hjälpte morfar att packa inför veckans jobb i Norge. Eller rättare sagt, han försökte mest plocka ur sakerna ur väskan istället :-))

Veckans bästa

Veckans bästa var att sovrummet är halvfärdigt. Det satt endast en fondvägg med tapet tidigare och den är nu utbytt mot den nya tapeten. Inom kort ska även resten av rummet få samma tapet, men allt hanns inte med idag.

Veckans inte så bästa

Att nyponrosbuskar är förbaskat taggiga, jag har sticksår över både armar och händer.. och de är riktigt trista att försöka klippa ner när de inte blivit klippta på många år :(

Veckans fundering

Jag funderar inte på något alls direkt.. jag bara lever livet just nu och gör allt jag kan för att fortsätta må bra på alla sätt och vis.