Veckans snapshot – v. 25

Foto: Fujifilm X-T3 : Fujifilm XF 56mm/1.2

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Idag har jag börjat röja sly för att det är alldeles för vildvuxet i våran trädgård. Pappa ska hjälpa oss att röja de lite större träden som kommit upp ifrån skott, men de allra största träden som behövs tas ner behöver vi anlita hjälp med. Vi har flera träd som lutar obehagligt in mot huset och de måste tas bort.

Veckans bästa

Veckans bästa var den lilla prinsen som kom och hälsade på idag och kramades och skrattade så gott. Älskar den där lilla pojken så himla himla mycket ❤️

Veckans inte så bästa

Den helt osannolika värmeböljan. Jag har absolut inget emot sol och värme, men det blir nästan lite väl mycket ibland. Det ska bli lite svalare framöver och det känns rätt skönt.

Veckans fundering

Jag funderar lite fortfarande över varför privatpersoner har sånt stort behov av att skrika på andra i sociala medier över hur man hanterar Covid-viruset, distansering och annat. Jag förstår att man är rädd för att bli smittad eller att smittspridningen i landet ska öka, men denna hatstorm som sprids är obehaglig tycker jag.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Maria - Wikers Liv

  29 juni, 2020

  Det är väl som med allt annat… folk vill gärna klaga på andra i sociala medier. Så även på hur vi hanterar Corona-pandemin.
  Vi har tagit beslutet att vi träffar våra barn och barnbarn. Vi har träffat våra föräldrar på avstånd, mannen träffar inte fler än det ganska lilla gäng han träffar på sitt kontor. Vänner och syskon har vi inte träffat sedan innan mars. Jag handlar ensam i mataffären och vi håller avstånd och god handhygien m.m… Vi väljer ändå att försöka få leva och har gjort några få restaurangbesök under denna tid, där vi såklart varit väldigt försiktiga och rädda om oss själva och andra. Det som gör mig arg, det är att inte alla tagit detta på allvar, som t ex vissa 70+ som bara måste stå nära andra i en kö eller vissa (ganska många???) ungdomar som inte verkar bry sig över huvud taget. Eller vissa uteserveringar som fortfarande har lika trångt mellan borden (skulle aldrig sätta mig där) eller som rederiet vi åkte med i helgen, som skryter på sin hemsida om säkerhet och förbokade biljetter och ändå släpper på fullt med folk och har ingen koll på trängseln :( Då är det inte lätt att själv ta sitt ansvar…
  Ha en fin start på nya veckan!
  Kram/Maria

  • Svara

   Ulrica

   30 juni, 2020

   Jag har full respekt för alla restriktioner och kan också känna att många, och förmodligen jag också, skulle kunna göra mer.. men denna häxjakt på medmänniskor emellan, den kommer jag aldrig att kunna förstå. KRAMAR

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  4 juli, 2020

  Mysigt att få besök av lillprinsen. Vi får se om jag också kan få njuta av barnbarn nån gång.

  Vill du ha tips på trädfällare så kolla in http://gottforsjalen.se/2020/05/tipsar-om-bra-tradfallare-i-malardalen/ Han bor i närheten och var toppenbra!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2020

   Åh, stort stort tack för tipset.. det lär verkligen behövas!!
   Kram
   PS! Jag är säker på att du snart kommer bli mormor, farmor eller både och ♥️

LEAVE A COMMENT