Veckans snapshot – v. 24
Foto: Canon EOS R : Canon EF 85mm/1.2 L II

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Nu lider midsommarhelgen mot sitt slut. Jag sitter här i fåtöljen, nyduschad och ganska trött. Även om kvällssolen fortfarande lyser utanför dörren så valde vi att gå in för kvällen och bara mysa inomhus en stund. Jag vill läsa lite favoritbloggar och Micke ville se på fotboll på TV.

Veckans bästa

Veckans bästa var faktiskt känslan av att komma hem efter att ha varit borta några dagar. Nu kan jag faktiskt känna att det här är verkligen vårt hem, vårt paradis. Det är långt långt kvar tills det är som vi vill, men vi tar det med ro och låter det få ta tid.

Veckans inte så bästa

Den galet dåliga mottagningen på campingen. Jodå, jag kan absolut njuta utan att vara uppkopplad, men jag hade planerat att verkligen njuta av favoritbloggarna och skicka lite såna där “hej, hur har du det nuförtiden?!” till några av mina vänner som jag inte träffar så ofta, och jag som oftast vaknar några timmar före alla andra hade planen att sätta mig utanför husvagnen i gryningen och läsa och skriva, men icke sa nicke.. inte ett jädra skit funkade. Jag lyckades få ut några korta blogginlägg via 4G på mobilen men det var svårt.

Veckans fundering

Jag har nog inte nåt så där som snurrat i huvudet just nu så jag lämnar detta på hyllan till nästa vecka :-)