Veckans snapshot – v. 22
Foto: Fujifilm X-T3 : Fujifilm XF56mm/1.2

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Vilken vecka jag har haft.. fullt upp med mycket jobb, fix och trix och trevligheter. Jag har avslutat veckan med att jämföra mina två kamerasystem och hamnat i ett riktigt i-landsdilemma. Mina Fuji’s älskar jag för vikten, storleken, utseendet… men egentligen så gillar jag bildresultatet bättre med Canon. Hm.. nåja, som sagt.. rena lyxproblem.

Veckans bästa

Veckans bästa förutom allt umgänge med goa människor var att vi hittade en elcykel till Micke på annons så nu kan vi ut och cykla massor tillsammans. Jag har också haft megaproblem med en knöl på lilltån som gjort att jag inte kunnat ha vanliga skor på mycket länge, och det har blivit värre och värre.. men så fick jag veta att det inte alls var något som behöver opereras bort utan en liktorn som jag nu behandlar och i princip så är den faktiskt helt borta. Däremot så är huden nu bortfilad så det är lite sårigt och det svider.. men jag har fullt hopp om att jag kommer att kunna gå i sandaletter i sommar *halleluja*.

Veckans inte så bästa

Att den självgående drivningen på gräsklipparen gick sönder igår, efter andra gången jag använt den svindyra gräsklipparen. Dåligt STIGA.. inte bra reklam alls!!

Veckans fundering

Att åka till ett shoppingcenter och möta inte bara en utan flera människor som går omkring med handskar och munskydd och gapar och skriker på andra människor som råkar komma i närheten vid kassaköerna. VARFÖR är dessa människor ute och shoppar i shoppingcentrum?! Antingen får man hitta någon som hjälper till att shoppa och hålla sig därifrån eller shoppa på nätet.. jag har full förståelse för rädslan för Corona-viruset och att man ska ta det på fullt allvar, men man går fasiken inte och gapar på andra människor när man är där själv och shoppar. Basta!!