Veckans snapshot – v. 22

Foto: Fujifilm X-T3 : Fujifilm XF56mm/1.2

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Vilken vecka jag har haft.. fullt upp med mycket jobb, fix och trix och trevligheter. Jag har avslutat veckan med att jämföra mina två kamerasystem och hamnat i ett riktigt i-landsdilemma. Mina Fuji’s älskar jag för vikten, storleken, utseendet… men egentligen så gillar jag bildresultatet bättre med Canon. Hm.. nåja, som sagt.. rena lyxproblem.

Veckans bästa

Veckans bästa förutom allt umgänge med goa människor var att vi hittade en elcykel till Micke på annons så nu kan vi ut och cykla massor tillsammans. Jag har också haft megaproblem med en knöl på lilltån som gjort att jag inte kunnat ha vanliga skor på mycket länge, och det har blivit värre och värre.. men så fick jag veta att det inte alls var något som behöver opereras bort utan en liktorn som jag nu behandlar och i princip så är den faktiskt helt borta. Däremot så är huden nu bortfilad så det är lite sårigt och det svider.. men jag har fullt hopp om att jag kommer att kunna gå i sandaletter i sommar *halleluja*.

Veckans inte så bästa

Att den självgående drivningen på gräsklipparen gick sönder igår, efter andra gången jag använt den svindyra gräsklipparen. Dåligt STIGA.. inte bra reklam alls!!

Veckans fundering

Att åka till ett shoppingcenter och möta inte bara en utan flera människor som går omkring med handskar och munskydd och gapar och skriker på andra människor som råkar komma i närheten vid kassaköerna. VARFÖR är dessa människor ute och shoppar i shoppingcentrum?! Antingen får man hitta någon som hjälper till att shoppa och hålla sig därifrån eller shoppa på nätet.. jag har full förståelse för rädslan för Corona-viruset och att man ska ta det på fullt allvar, men man går fasiken inte och gapar på andra människor när man är där själv och shoppar. Basta!!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  8 juni, 2020

  Hej vännen
  Tänkte att det är bäst att skriva en rad eller två så att du vet att jag är här och tassar runt😘
  Jag har varit SÅ dålig på att kommentera då jag är här…
  hur som… ja visst är det härligt att vi nu kan resa med våra campingutstyrslar i alla fall i Sverige.
  Vi har ett par dagar i Strömstad inbokat och ska nog planera lite mer nu.
  Jiiises vad du är effektiv när du jobbar och vilkengaaaalet snygg cykel 🚴‍♀️
  Den var verkligen fotogenisk😍😍
  Å ert hus alltså… jag lääängtar till jag får se det live.
  Puss o kram o ha en underbar dag😘

  • Svara

   Ulrica

   15 juni, 2020

   Hej raring!
   Så mysigt att du tassar omkring här inne, det värmer gott ❤️
   Åh, jag älskar Strömstad.. det är en underbar stad att semestra i. Att åka uppåt också till Grebbestad, Smögen, Hunnebostrand.. det är verkligen en toppentur.
   Ja, nu får vi ju resa runt i vårt land så nu kan jag snart bjuda hit er på middag ju!!
   Pussåkram, min vän ❤️☀️

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  17 juni, 2020

  Aj då, gick den sönder efter två användningar. Inte okej! Inte heller okej med gap och skrik. Märkligt beteende!

  Men bra med cykel till Micke. Vi ska lämna in våra på service så kan vi också försöka trampa lite. Inte vidare förtjust i att cykla egentligen, men ibland är det ju faktiskt bra.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 juni, 2020

   Jag skulle nog kunna säga att jag verkligen avskydde att cykla, men nu tycker jag att det är jätteskönt och härligt att vara ute och cykla.
   Det kan ha att göra med att vi bor på landet också, och att det är mysigt att cykla längs skogsvägarna och känna doften från nyklippt gräs, fåglarna som kvittrar också..
   KRAM

LEAVE A COMMENT