Veckans snapshot – v. 21
Foto: Canon EOS R : Sigma 85mm/1.4 Art

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Vilken vecka jag har haft.. fullt upp med mycket jobb och trevligheter :-)

Veckans bästa

Veckans bästa förutom allt umgänge med goa människor var nog det jag shoppade nu ikväll, som ni ska få se senare!

Veckans inte så bästa

Jag kan egentligen inte hitta på nåt som är så jobbigt tror jag.. näe, faktiskt inte!

Veckans fundering

Ja, även om jag försöker så kan jag inte riktigt förstå den här grejen med begränsningar för oss som bor i Sverige, att vi endast får resa 1-2 timmar från vårt hem, medan utländska turister kan få åka och röra sig mer eller mindre fritt. Jag gissar att det finns nyanser i detta som jag inte riktigt vet om, men det som skrivs i media känns lite sisådär kan jag känna.