Veckans snapshot – v. 20

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Idag har vi bott i vårt hus i en månad. Och jäklar vilken månad det varit. Sjukdomar, massor med jobb, renovering, umgänge, besvikelser, glada dagar och allt däremellan. Idag har vädret pendlat mellan sol, regn, snö, hagel och hård blåst.. men under en liten kvart ungefär så var det jättevarmt och ganska vindstilla så jag och Nathalié tog varsin skål med jordgubbar och mjölk och satte oss i solen på trappan. En liten liten känsla av sommar.

Veckans bästa

Veckans bästa, förutom det uppenbara att umgås med nära och kära, är att vi fick färdigt odlingsbädden med pallkragarna så vi kan börja odla.

Veckans inte så bästa

Hmm.. helt ärligt kan jag inte riktigt komma på något dåligt den här veckan. Coolt!!

Veckans fundering

Det jag funderat på den här veckan och funderar på fortfarande är hur sjutton jag ska hinna med allt jag vill och behöver göra.. tiden räcker inte till just nu och jag märker att jag hamnat i ett läge där jag inte riktigt kan slappna av och jag känner att jag är lite disträ och får inte ihop min planering.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  17 maj, 2020

  Var rädd om dig nu och ta det lite lugnt. Du hinner med det du ska i honom tid. Kramar //Tina

  • Svara

   Ulrica

   19 maj, 2020

   Jag lovar :-). Jag har bara märkt att just trädgårdsarbete har liksom sina egna små deadlines för att inte saker ska komma igång för sent osv.. så jag måste bara lära mig årstidens gång. Och nästa vår och sommar är vi mer förberedda för då slipper vi rensa trädgården från en massa skräp först innan vi kan dra igång! KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  18 maj, 2020

  Ja, jisses vad mycket man vill. Jag är ledig i tio dagar, och är inne på min fjärde dag, så min lista är inte nådig. Man vill hinna så galet mycket. Det gäller sen att fokusera på det man faktiskt hann och inte det man inte hann!

  Himmel vad du varit produktiv med inlägg. Jag tolkar det som att du mår bra, bubblar av inspiration och energi (även om du nu är lite stressad). Andas och ta det lugnt så ska du se att det löser sig!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 maj, 2020

   Ja, och jag hoppas att även du lyssnar på det sunda förnuftet och chillar lite också och laddar batterierna.. men du är också galet produktiv när du är ledig ju :-).
   Ja, jag mår bra och bubblar av energi.. inspirationen är lite si och så, men jag VILL blogga mer och fotografera mer på den nivån jag gjort tidigare och utan några måsten, någon press eller några styrda regler.. så jag kör väl på så länge som jag tycker att det är kul :-). Målet, något oskrivet, är att i alla fall fram till sista augusti göra 2 inlägg per dag, och sedan förhoppningsvis bara låta det rulla på. Blir det uppehåll så är det helt OK. Inga måsten!!
   KRAM

LEAVE A COMMENT