Veckans snapshot – v. 20
Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera
Foto: Canon EOS R : Canon RF 35mm/1.8 macro

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Idag har vi fått besök av goda vänner som kom över på motorcykeln och hälsade på. Under den stunden så var solen framme och vi kunde sitta ute och fika.. så mysigt!! När de åkte hem så krattade vi ut 6,5 ton grus på uppfarten så det ser lite fräschare ut. När Micke åkte så ställde jag mig och började elda upp en gammal rishög som de gamla ägarna lämnat kvar. Det fanns en hel del skräp där i också, och jag använde mig av en stor eldtunna för att sätta eld på hela rishögen vågar jag inte.. det skulle bli en lite för otäck majbrasa.

När jag gick in för att duscha av mig damm, brandrök och svett så tog jag med några grenar av hägg från trädet bakom garaget. En lite vildvuxen bukett ser så somrig ut tycker jag. Senare ikväll så landar jag nog här med serietittande och tända ljus i favoritlyktorna.

Veckans bästa

Veckans bästa den här veckan var faktiskt allt umgänge med nära och kära. Punkt :-)

Veckans inte så bästa

Att den här långhelgen tog slut alldeles för fort!! Och att jag skar mig på en trasig glasflaska som jag hittade i rishögen jag skrev om ovan. Förbannat ont gjorde det..

Veckans fundering

Det här med Covid-19 och live-uppdateringarna på Aftonbladets hemsida. Varför är det så många privatpersoner som skriver inlägg efter inlägg och frågar efter statistik över hur många som avlidit, vilka län de kommer ifrån och vilka åldrar de är i? Jag dömer absolut ingen men jag är genuint nyfiken på varför det är så intressant att veta om person x som är 73 år gammal och bor i Östergötland har gått bort. Upplys mig gärna!