Veckans snapshot – v. 14

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Jag sitter här i soffan, med gårdagens rester, ett avsnitt av Frankie & Grace, nyduschad, en kopp te.. och känner mig lite söndagstrött.

Veckans bästa

Allt jag lärt mig under helgens dansträning. Vi gjorde en annorlunda övningshelg pga corona och tränade i två olika danslokaler med små grupper i varje och det var jättenyttigt, och roligt!

Veckans inte så bästa

Att min lilla prins Wille har börjat på förskolan och åkt på sina första äkta dagisbaciller och för att inte riskera nåt i dagens läge så håller jag mig på min kant. Det är INTE kul. Något som inte är kul heller är att Micke åkt tillbaka till Norge för att jobba och jag är själv hemma igen. Det är såklart bara normal vardag men ändå..

Veckans fundering

Jag har full och djup respekt för allt som händer genom corona-viruset i världen, men är det verkligen helt otillåtet att samtidigt som allt detta sker så får jag vara glad, göra roliga saker och känna lite sprittlande vårkänslor i kroppen? Jag tror tyvärr inte att eländet försvinner av att jag går omkring och tror att livet är över och att vara miserabel dagarna igenom. Eller är jag bara ytlig och respektlös nu?