Veckans snapshot – v. 14

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Jag sitter här i soffan, med gårdagens rester, ett avsnitt av Frankie & Grace, nyduschad, en kopp te.. och känner mig lite söndagstrött.

Veckans bästa

Allt jag lärt mig under helgens dansträning. Vi gjorde en annorlunda övningshelg pga corona och tränade i två olika danslokaler med små grupper i varje och det var jättenyttigt, och roligt!

Veckans inte så bästa

Att min lilla prins Wille har börjat på förskolan och åkt på sina första äkta dagisbaciller och för att inte riskera nåt i dagens läge så håller jag mig på min kant. Det är INTE kul. Något som inte är kul heller är att Micke åkt tillbaka till Norge för att jobba och jag är själv hemma igen. Det är såklart bara normal vardag men ändå..

Veckans fundering

Jag har full och djup respekt för allt som händer genom corona-viruset i världen, men är det verkligen helt otillåtet att samtidigt som allt detta sker så får jag vara glad, göra roliga saker och känna lite sprittlande vårkänslor i kroppen? Jag tror tyvärr inte att eländet försvinner av att jag går omkring och tror att livet är över och att vara miserabel dagarna igenom. Eller är jag bara ytlig och respektlös nu?

4 april, 2020

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Mirre

  5 april, 2020

  Ja dessa baciller de får när de börjar är nästan omöhjligt att ducka för i början

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  6 april, 2020

  Jag tror att vi måste tillåta oss att ha roligt och tänka på nåt positivt också. Annars orkar vi inte ta oss igenom det här eländet.

  Kram Lena

 3. Svara

  Sallys hus

  7 april, 2020

  Nä du gumman ytlig och respektlös kan ingen någonsin anklaga dig för att vara…
  Jag är mer rädd för vad som händer i samhället än för själva smittan.
  Hur många butiker och restauranger kommer finnas kvar?
  Fortsätt du att vara glad det tänker jag vara😘😘😘
  Kraaam

LEAVE A COMMENT