Veckans snapshot – v. 13

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Nu är vi hemma ifrån en helg i Säfsen, med underbar skidåkning och mysigt häng i husvagnen. Att sätta sig i bilen hemma, åka raka vägen till husvagnen, lasta in mat och tända brasan, sätta sig och spela lite kort och mysa.. det är så underbart härligt. Och för er som undrar eller tycker.. så har jag inte utsatt mig eller familjen för något som inte är tillåtet och jag har träffat eller varit längre ifrån människor i Säfsen än vad jag hade varit om jag hade suttit på min altan hemma i stan. Jag följer alla restriktioner som är uppsatta och omger mig med kollegor som jobbar eller har jobbat med dessa typer av kriser och pandemier på närmare håll än väldigt många andra som har åsikter om detta, så jag litar på det som sägs av experterna!!

Veckans bästa

Veckans bästa är att det är sol ute och sol i sinne! Och vårblommorna exploderar i dikeskanter och rabatter. Älskar’t!!

Veckans inte så bästa

Det är verkligen allt som Corona-viruset ställer till med. Jag är innerligt trött på fake news, självutnämnda profeter och mediadrev.. att sjukdomen finns och är fruktansvärd mot människor är vedervärdig, men allt runtomkring skulle kunna vara lite mindre eländigt.

Veckans fundering

Funderar vidare på roliga saker och tänker positiva tankar om husflytt, vilka tapeter vi ska ha, soffköp och inredningsdetaljer.. funderar också på hur många pallkragar vi ska ha, om jag kan odla ärtor som jag älskar.. och om jag nog ska köpa mig ett par riktiga rejäla gummistövlar så jag kan gå igenom en lerig hästhage för att komma ut i skogen. Mycket angenäma funderingar får ta plats i mitt huvud!!

28 mars, 2020

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  2 april, 2020

  Ja, nu är man riktigt less på corona-galenskaperna. Och tyvärr har väl bara en bråkdel av tiden passerat.

  Mysiga tankar och aktiviteter du har framför dig! Riktigt avis!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT