Veckans snapshot – v. 10

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Den här helgen har varit mer än fullspäckad. Fredagkvällen började med en äkta 80-talsfest hos min chef/kompis och alla var så coolt klädda. Jag själv hade skapat en kopia av Pernilla Wahlgren i Picadilly circus-framträdandet, vilket passar mig bra, jag som gillar den typen av musik :-). Jag kom tidigt i säng dock, för lördagen bestod av en heldag med Återsken och idag fick vi lära oss nya låtar och koreografier och döm om min förvåning när jag faktiskt i princip klarade ett par låtar nästan direkt utan att känna mig lite nedstämd. Micke hade åkt upp med Thomas och Nathalie till husvagnen för att hämta hem våra skidor och vinterkläder inför nästa helg, och efter dansträningen och lite vila så hoppade jag in i bilen och åkte upp till de andra också. Jag kom upp lagom till att krypa rakt ner i sängen och vaknade på söndagen upp till dimma, regn och ett riktigt tråkväder. Vi trotsade regnet en stund och åkte skidor på förmiddagen. Efter lunch blev det kortspel innan det var dags att städa och rulla hemåt för att avsluta söndagkvällen med föreställningen No more fucks to give med Mia Skäringer, ihop med ett gäng av körtjejer. Pust!!

Veckans bästa

Veckans bästa den här veckan var lite svår att välja, för Återsken-övningen gick bra, 80-talsfesten var jättekul, jobbdagen i Örebro var spännande och att träffa familj och vänner är alltid det bästa som finns, men veckans bästa får nog ändå bli besöket hos vår bankkontakt på banken där vi gick igenom alla våra banklån och fixade så att det kommer att bli jättebra med nya huslånet, försäkringar, sparande och så vidare. Det är så himla skönt att gå igenom allt och göra klart allt inför nya hemmet.

Veckans inte så bästa

Jag kan faktiskt inte komma på nåt som är mindre bra den här veckan..

Veckans fundering

Varför min telefon dummar sig.. jag kan se notiser om nya sms men när jag öppnar telefonen så är notisen borta och inget nytt sms syns.. så sorry.. jag har sett några nya sms i helgen men kan inte se dem i sin helhet :(. Får börja med den klassiska omstarten och se vad som händer..