Veckans snapshot – v. 08

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Idag började jag med en skön promenad i blåsten tillsammans med min bror och mina föräldrar. Så himla skönt att promenera ute på landet. Vi åkte sen till nya huset och mätte lite för att börja planera för uterumsbygge, och vet ni vad vi hittade i vår trädgård?! En hel blåsippsbacke!!! Det var blad och små knoppar överallt, och några få hade börjat slå ut redan och lyste fint i solskenet. Helt underbart, jag längtar så det gör ont.. att få sitta där i trädgården och lyssna på träden och fåglarna..

Efter det har vi firat mig, Adam och lilla William på samma gång, med nära och kära.. men mer om det i morgon.

Veckans bästa

Det får lov att bli två saker även den här veckan. Det ena är att efter att ha försökt sälja vårt radhus sen i mitten av november blev äntligen kontraktet påskrivet och vi fick ett bud som var godtagbart och känner nu att vi kan fokusera till 100% på vårt nya hus och nu kan jag äntligen börja packa och slippa städa frenetiskt inför varje helg och nya visningar :-). Det andra bästa var att jag klarade slutpresentationen på min utbildning och kan nu titulera mig diplomerad marknadskoordinator vilket känns superbra!! Och skönt att den är klar. Nu ska jag bara ta mig tid att reflektera över vad jag lärt mig och se hur jag ska använda det i vardagen på mitt jobb.

Veckans inte så bästa

Den stora tröttheten som slagit till. Jag tror att kombon mellan en gigantisk deadline på ett nystartat projekt på jobbet är klar, utbildningen är klar, huset är sålt och ett riktigt tråkigt väder har gjort att den här veckan verkligen tagit ut sig på min energi. Igår var jag hos mina föräldrar och gick i nattlinne och mysbyxor, utan behå och utan att ens kamma håret, hela dagen och gick inte ens utanför dörren. Jag satt och surfade på inredning och annat kul till nya huset, sov i flera timmar i soffan och bara slappade precis hela dagen.. eller ja, mamma och jag bakade bullar och mockarutor.. men ni som känner mig.. Marika och Linn, vad säger ni??!!.. att vara hemma en hel dag och inte göra något vettigt alls.. det är inte likt mig!!

Veckans fundering

Någon som kan det här med vinstskatt på försäljning av hus? Ska man skjuta upp skatten eller betala allt på en gång? Finns det fördelar med att skjuta upp skatten och betala den årliga avgiften?