Veckans snapshot – v. 07

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Idag har jag fått göra något jag aldrig gjort förut. Jag har varit på VIP-bio på Mall of Scandinavia. Inne på Filmstaden fanns en helt egen avdelning med bar, riktigt skön miljö med Sarfatti-lampor och det kändes som att kliva rakt in i Tusen och en natt.. inne i salongen hade vi stora sköna fåtöljer som gick att krypa upp i, med eget bord och om man ville så kunde man även få personlig leverans av mat och dryck av servitörer.. men vi hade köpt med läsk och godis själva :-)

Veckans bästa

Hm.. det måste få bli två saker. Dels fredagkvällen som spenderades med båda barnen, deras respektive och lilla William. Familjekärlek på hög nivå. Den andra får bli biobesöket med Ann idag. Så himla mysigt och häftigt att få sitta i en sån VIP-salong. Vi såg filmen Emma som hade premiär igår. Den var riktigt bra om man gillar Jane Austen-feelingen.

Veckans inte så bästa

Ja, just den här söndagen är en sån söndag.. Micke åker till Stavanger och lämnar mig ensam hemma. Det är ju vardagen, men vissa söndagar känns mer än andra. Nu har jag massor att göra nästa vecka så förhoppningsvis går det fort nu.

Veckans fundering

Jag kan verkligen inte komma på någon bra fundering den här veckan :-)