Veckans snapshot – v. 06

Bilden ägs av ©Återsken

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! Jag är nyss hemkommen efter dagens dansträning med Återsken. Jag är helt slut i kroppen, det känns som att jag blivit överkörd av en långtradare, självförtroendet är halvt nere på botten men fy fasiken vad jag är lycklig och mår bra!!

Veckans bästa

Veckans bästa får, trots att det är svårt, bli dansträningen. Jag kan ännu inte riktigt fatta att jag är medlem i den föreningen och att jag ska få umgås med de härliga människorna och uppträda på scenen fler gånger än bara julen 2019 där jag var med som “prospect” :-). Det är en sån energiboost som inte går att förklara. Ända sedan tonåren har jag själv misstänkt att jag kan sjunga, många har dessutom sagt det till mig under åren, men tänk att jag skulle hinna bli långt över 40 år innan jag vågade göra något av det, och dessutom få ett kvitto på att jag hade en sångröst och att jag platsar i en showgrupp. Det är overkligt!! Nu ska bara koreografin klistras fast i muskelminnet också så jag inte bara kan sjunga utan dansa också.

Veckans inte så bästa

Att Micke varit sjuk så jag inte vågat vara alltför nära honom, eller ja, han har nog inte orkat med mig heller.. jag älskar ju de där kvällarna när vi kryper upp under filten och tittar på serier ihop, tar långa promenader i skogen eller bara lagar mat ihop och står och småpratar. De där vardagsgrejerna, ni vet :-).

Veckans fundering

På riktigt… jag vet att jorden har sina cykler och jag tror inte på att det bara är klimatförändringarna som styr utvecklingen.. men var sjutton är vintern?! Var är snön?!

7 februari, 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT