Veckans snapshot – v. 05

Veckans snapshot

Hej söndagkvällen! När ni läser detta sitter jag i bilen hem från Lofsdalen med ett stort leende på läpparna. Tjejerna har verkligen fyllt på min energi till max, jag har fått massor med härliga upplevelser, fått massor med jobb klart och så kommer jag snart hem till min älskade man som jag saknat!

Veckans bästa

Veckans bästa blir solklart hundspann-turen vi gjorde på sjön i förmiddags. Helt sanslöst häftig upplevelse!! Jag rekommenderar varmt ett besök i Lofsdalen och åka hundspann. Det kommer ett helt eget inlägg om detta inom kort såklart :-).. vi ska bara utbyta bilder då vi tog bilder åt varandra under tiden.

Veckans inte så bästa

Det enda jag faktiskt kan komma på om jag tänker till är att jag missade dansträningen med Återsken i torsdags. Den hade jag verkligen behövt gå på, då sången kommer mer naturligt för mig än koreografin.. men jag hoppas att det blir lite spontana dansträningar med gruppen utanför ordinarie tid så jag hinner komma ikapp där.

Veckans fundering

Man säger ofta att sjön suger eller att man blir trött i fjällvärlden… vad kommer det ifrån? Är det egentligen bara ett sätt att omformulera att när man har varit iväg på äventyr för en stund så blir man lite trött eller hungrig? Eller blir man mer hungrig av att vara på sjön för en dag, eller mer trött av att vara ute i fjällvärlden än andra ställen? Vad tror du?!

2 februari, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Rebecka

  3 februari, 2020

  Har uttrycken kanske något att göra med att naturen i sig biter tag i oss? Och gör oss tröttare inte bara själsligt utan kroppsligt. Mättar oss i en helhet då vi tar för oss i full potential. Rent personligt så sover jag aldrig så bra som när vi är uppe i fjällen och få den renare luften att genomsyra lungorna.

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Ja, det ligger nog mycket i det du säger. Tack snälla för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar ♥️

 2. Svara

  Nicole

  3 februari, 2020

  Åh vilken fin bild på dig och Déjà! Jättekul att ha er och era härliga energier här på besök och att ni tyckte om upplevelsen :)

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Tack fina Nicole ♥️. Vad gullig du är, och upplevelsen var magisk!! KRAM

LEAVE A COMMENT