Veckans snapshot – v. 02

Veckans snapshot

Söndag kväll, jag sitter och dricker te och lyssnar igenom de låtar vi fått till vårshowen och övar allt jag kan! En sak är säker.. det är en sjuhelsikes utmaning att vara förste-sopran på en del av låtarna [wp-svg-icons icon=”music” wrap=”i”]. Micke har åkt tillbaka till Norge och med en inbokad utbildning och en workation så ses vi inte på 2,5 veckor framöver… that’s life med en utlandsarbetande man.

Veckans bästa

Helt klart första övningstillfället med Återsken. Att dels få så många kramar och få höra att flera medlemmar hoppades att jag skulle få platsen värmer ända in i själen, och att få överraska Tessan (som ska ha ALL credit för att jag står där idag) som inte visste att jag fått platsen.. hennes min var obetalbar när jag knackade henne på axeln och frågade om hon trodde att hon skulle få slippa mig [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]. Nu vet jag.. dreams really can come true!!

Veckans inte så bästa

Åh, vad jag funderat.. men det har varit en riktigt bra vecka. Visst, jag har fortfarande lite ont i min armbåge, saknar redan Micke efter bara några timmar och det kom inte så många på husvisningen som vi hoppats på.. men det känns inte som något värt att fokusera på.

Veckans fundering

Varför blir man helt koko av fullmånen när det sägs att ingen forskning stöder att man blir mentalt låg, sover som en kratta och drömmer oerhört mycket? Det är så många som säger samma sak men ingen kan svara på varför. Vad är det för spökerier som stör?!