Veckans snapshot – v. 02

Veckans snapshot

Söndag kväll, jag sitter och dricker te och lyssnar igenom de låtar vi fått till vårshowen och övar allt jag kan! En sak är säker.. det är en sjuhelsikes utmaning att vara förste-sopran på en del av låtarna [wp-svg-icons icon=”music” wrap=”i”]. Micke har åkt tillbaka till Norge och med en inbokad utbildning och en workation så ses vi inte på 2,5 veckor framöver… that’s life med en utlandsarbetande man.

Veckans bästa

Helt klart första övningstillfället med Återsken. Att dels få så många kramar och få höra att flera medlemmar hoppades att jag skulle få platsen värmer ända in i själen, och att få överraska Tessan (som ska ha ALL credit för att jag står där idag) som inte visste att jag fått platsen.. hennes min var obetalbar när jag knackade henne på axeln och frågade om hon trodde att hon skulle få slippa mig [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]. Nu vet jag.. dreams really can come true!!

Veckans inte så bästa

Åh, vad jag funderat.. men det har varit en riktigt bra vecka. Visst, jag har fortfarande lite ont i min armbåge, saknar redan Micke efter bara några timmar och det kom inte så många på husvisningen som vi hoppats på.. men det känns inte som något värt att fokusera på.

Veckans fundering

Varför blir man helt koko av fullmånen när det sägs att ingen forskning stöder att man blir mentalt låg, sover som en kratta och drömmer oerhört mycket? Det är så många som säger samma sak men ingen kan svara på varför. Vad är det för spökerier som stör?!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  13 januari, 2020

  Kan tänka mig att det krävs en del nötande innan låtarna sitter.

  Om det är många eller få på en visning spelar egentligen inte jättestor roll (även om det såklart är roligt om det kommer många). Det viktigaste är att det är RÄTT spekulanter som faktiskt är beredda att gå vidare. Och gärna med budgivning såklart.

  Hmm, månen ja. Jag har också sovit lite dåligt under veckan som gick.

  Ha en fin start på veckan.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   13 januari, 2020

   Ja, dom som kom i helgen och tittade var nog inte rätt spekulanter dessvärre.. men jag tappar inte hoppet ännu :-)
   KRAM

 2. Svara

  Therese

  13 januari, 2020

  Ja du lurade mig verkligen!!!
  Vi får ha stämrep ihop sen.
  Jag tror definitivt att man blir påverkad av fullmånen, utan tvekan.
  Och så håller jag tummarna för att ni snart får huset sålt..
  Kram

  • Svara

   Ulrica

   13 januari, 2020

   Ja, stämrep.. och dansrep gärna :-). Jag måste få lite inside info över hur koreografin ser ut känner jag!!
   KRAM

LEAVE A COMMENT