Veckans snapshot – v. 01

Veckans snapshot

Det snöar utanför fönstret och då kanske vi får lite ljus igen, men är det fler än jag som längtar efter att få plocka in det ljusa igen? Bort med julsakerna och in med vita härliga tulpaner :-).

Veckans bästa

Veckans bästa har varit allt umgänge med familjen och lite ytlig lycka kom med mitt blocket-fynd som jag skrev om tidigare idag.

Veckans inte så bästa

Förkylningen som golvade mig i några dagar och snodde ovärderlig tid med familj, vänner och skidåkning. Men det är nog så sant som det är sagt.. så fort man slappnar av och tar ledigt, då kommer kroppen ifatt.

Veckans fundering

När man plockar undan julen inomhus, måste man ta bort de små granarna som står i krukor här och var också? Eller kan de liksom räknas som “vinterblommor” inomhus ett tag till? Vad säger inredningsexperterna?

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  7 januari, 2020

  Skönt att få bort julen och in med lite nytt. Själv har jag kastat ut grankvistarna inomhus, men låtit smågranarna som står ute i krukor med belysning vara kvar ett tag till. Svarade även om jag inte är nån inredningsexpert ;-)

  Ha en fin start på arbetsveckan!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   9 januari, 2020

   Du är väl absolut en inredningsexpert i mina ögon.. du fixar, pysslar och fejar hela tiden hemma ju.. det är för mig en expert <3. Du slängde alltså ut de som stod inomhus och lät utomhusgranarna vara kvar. Jag har just nu ett par granar kvar inne bara för att de är så fina fortfarande, men jag får se hur länge de får vara kvar. KRAM

LEAVE A COMMENT