Veckans nätkärlek

sunset_headerFoto: ©Rania Maria Rönntoft

Den här veckan måste jag få presentera en tjej vars blogg och personlighet jag fallit som en fura för. Hennes foton är magiska och jag har faktiskt frågat om jag kan få ta lite del av hennes bildredigeringshemligheter :-).

Rania Maria är en person som jag till viss del skulle vilja vara, eller rättare sagt så skulle jag vilja bo som hon gör. Närmare skogen, närmare fjällvärlden, närmare vattnet.. att få vistas i de miljöerna istället för det platta Mälardalen är något jag alltid saknar och längtar efter, men det är ju också här som hela min familj och mina nära vänner finns så jag får såklart nöja mig med att resa uppåt i landet när tillfälle ges.

Om ni inte redan har hittat till Rowantree här i bloggvärlden, då måste ni bokmärka den här sidan direkt, jag kan garantera att ni inte blir besvikna. Risken är att ni, precis som jag, fastnar och susar in där ofta för att bara njuta av det lugn som finns där.

10 augusti, 2016
11 augusti, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Ljuva Magnolia

  10 augusti, 2016

  Åh wow, dör lite av avundsjuka på er som kan det där med att fota och skapa den där ljus-magin..
  Måste in och scrolla nu!!

  Kram

 2. Svara

  Helenas enkla vardag

  10 augusti, 2016

  Åhh vilken magisk bild! Kul att kunna fota så.
  Kram helena

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  10 augusti, 2016

  Underbara bilder! Verkar vara en härlig blogg! Den kommer jag säkerligen återvända till.

  Kram Lena

 4. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  11 augusti, 2016

  Åh men snälla, fina du – tack för den här nätkärleken, vad glad och rörd jag blir <3 Jag har börjat fundera över hur ett inlägg om mitt fotande kan se ut, men det kommer nog bli ganska basic så har du specifika frågor kan du alltid maila mig så kan vi ta det där :)

  Svar: Visst är de? Ja att ha dem runt halsen är ju ett väldigt fint sätt att alltid ha med dem sig på, och även nära kroppen / hjärtat. Vad för typ av kristaller brukar du ha med dig? Kram :)

LEAVE A COMMENT