I vårt vackra vita vinterland

wintertree-10575

Godmorgon 3:e december

Finns det något vackrare än ett riktigt vitt vinterland? Den här bilden här ovan har några år på nacken, men det är en av mina egna stora favoriter.

Idag är det lördag och vi har en hel tom dag framför oss. Jag funderade ett tag på att julbaka, men jag har bestämt mig för att hålla igen på onyttigheterna tills jag känner mig välmående och att ställa sig och baka då är lite självplågeri :-). Men.. knäck måste vi göra för det är sambons älsklingsgodis, och så måste jag nog göra någon saffranspralin i alla fall. Det är ju i alla fall lördag *fniss*

I morgon är det redan 2:a advent, hänger ni med? Det gör inte jag men det gör ingenting. Nu ska jag förlora mig i ett gäng favvobloggar innan jag tar tag i den här dagens oskrivna äventyr.