Vårt nyårsfirande 2021
Inlägget innehåller reklamlänk till Nordic Nest

Godmorgon lördag, nyårsdagen och första dagen på 2022. Ett helt år ligger framför oss med massor av utmaningar, förändringar, förmodligen både sorg, ilska, besvikelser, glädje, kärlek och bara en sak är säker och det är att varje dag blir till vad vi gör den till.

Men innan vi dyker in i 2022 så tänkte jag ta er med på vårt lilla nyårsfirande.

Vi kom hem från Säfsen runt halv fem igår eftermiddag och det blev så supersnabb inhandling av råvaror, hem och duka ännu snabbare och sen kom barnen med respektive och prins William.

Till middag blev det en klassisk räkcocktail till förrätt, dock serverad i de fina ostronskålarna från Mateus för att jag hade de stora serveringsglasen uppe i husvagnen. Till huvudrätt hade Micke fixat kycklingfilé med honungsBBQ-sås och klyftpotatis. Till det gjorde han även grillade morötter och majskolvar. Till dessert blev det en mix av chokladglass, kladdkaka, färska bär och grädde.

Jag hade mer än gärna dukat mycket finare och min plan för en läckert upplagd dessert gick om intet men en mix av lite dåligt med tid och dålig framförhållning så tycker jag att det blev riktigt bra ändå. Vi hade det lugnt och skönt och det är ju det viktigaste.

Här är hela vår lilla familj, dom vi hänger med allra mest. Självklart har prins William huvudplatsen :-). Skål och Gott Nytt År säger vi från familjen Hållen-Johansson-Waxin-Jigler ❤️

Precis vid tolvslaget fick vi njuta av magiskt vackra fyrverkerier. Vi samlades långt från hus och hem där vi träffade släkt och vänner och önskade varandra ett riktigt gott och kanske lite bättre 2022.

Och nu, nu är det där nya året här och vi börjar dagen med en del fix här hemma, sen väntar mer trevligheter ikväll då vi äntligen fått till en dejt med Anni och Anders, vilket vi inte haft sedan i somras. Så.. varmt välkommen 2022!