En sommarhärlig kväll i Hacksta
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Lilla Prins William sov hos sin farmor och farfar natten mellan fredag och lördag och igår eftermiddag åkte även vi ut dit och umgicks med dem. Så himla himla trevligt!

Vi började eftermiddagen med blåbärspaj och vaniljvisp ute på altanen. Det kom några få regndroppar men det var varmt och skönt och så mysigt att sitta ute. Vilken tur jag har att även Anni är tedrickare och använder samma koppar som jag gillar att dricka ur också :-)

William tyckte att alla skulle springa och jaga honom runt tomten så vi alla fick turas om. Han har lärt sig att säga stopp och sätter upp handen som en stoppsymbol, så när han tyckte att vi var för nära så stannade han och sa bestämt STOPP! Himmel vad vi skrattade åt honom :-).

Han har verkligen energi i mängder i den där lilla kroppen!

Micke som har problem med sitt knä fick inte springa vilket William var lite butter över, så farfar och morfar fick sitta och filosofera för sig själva istället :-)

Anni gjorde så otroligt god mat till oss.. det började med stora fat med salta chips, gräddfil, kaviar, rödlök och dill som jag kunde ha tagit med mig hela fatet själv och gömt mig någonstans med :-)

Jag bara måste tipsa om ett superfint stort fat att använda om du vill göra liknande för dina gäster!

Sen gjordes det asiatisk wok med grönsaker, vitkål och massor med goda kryddor tillsammans med torsk och laxfilé. MUMS!! Att laga mat på muurikka är så otroligt gott!! Använd helst en längre träslev så du inte skadar ytan bara. Vi hann äta klart i godan ro innan regndropparna blev alltför tunga och vi hjälptes åt att duka av och plocka in allt från trädgården.

Anni jobbar på Härnevi plantskola och det syns verkligen i trädgården. Det är supersnygga krukor överallt med stora välskötta växter. Även inne i huset är det så himla fint inredd, så där perfekt smakfullt blandat mellan nytt och gammalt. Me like!!

Stort TACK för en härlig kväll, vi ses snart igen :-).

Nu är det söndag och i Fjärdhundraland är det rebusrunda idag, en aktivitet för att få besökare att åka runt till olika gårdar i trakten, så jag hoppas på en liten utflykt mellan regnskurarna. Förutom det så står det målning på schemat, jag måste komma vidare på huset nu. Sluta skjut upp det och bara göra..