Varning för VOGA.com

4

Idag måste jag varna alla som har ens funderat på att shoppa på VOGA.com. Om vi bortser från det fakta att man inte kanske bör köpa designerkopior så är det här det företag med värst kundservice någonsin!!

I början av maj 2016 beställde jag en kopia av den läckra cirkuslampan Flos Gatto, och efter mycket mejlande fram och tillbaka fick jag veta att leveransen skulle försenas “lite grann”. I slutet av september fick jag efter mycket om och men hem lampan.

När jag öppnade kartongen och lyfte ur lampan så fick jag en chock. Den såg inte det minsta ut som originalet och nu var det ju så att jag ville köpa en exakt “replica” och inte nåt som möjligen ser liknande ut. Det här var första och absolut sista gången som jag köper något därifrån.

Nu har jag mejlat bilder, dokument, kopior på kartongen, etiketter och jag vet inte allt de frågat efter, på ett överdrivet trevligt sätt. Nu när jag skickat allt de krävt för att få en återbetalning så är det dödstyst. De svarar inte på mejl längre och efter att ha googlat på detta så inser jag att det är personer som har fått felaktiga varor i mängder, betalat massor med pengar för varor som aldrig dykt upp, och ingen kan hjälpa då företaget inte ligger i Sverige.

Så.. jag inser att jag är 100% blåst och aldrig kommer att se någon återbetalning för lampan, ett sjuhelsikes dyrt misstag, och vill nu varna alla som funderat på att shoppa där. GÖR INTE DET!!!