Vårkänslor på hög nivå med #minfredagsbukett

Hallååå mars och mina läsare!!

Helgen är här, vårmånaden mars är här och jag mår så bra :-). Utanför dörren är det mycket snö och minus 11 grader, och jag gillar det jättemycket, men det är något visst med att känna lite av den där vårpirrande känslan i kroppen. Det är liksom något som vaknar upp, något som legat still ett tag men nu får komma upp till ytan. Vårkänslor. Det är ett fint ord.

Vad har hänt sedan sist?

Jag har köpt en ny kamera, eller egentligen en begagnad i toppskick, men ny för mig. Jag övergav med mycket tungt sinne en av mina Fuji-hus till förmån för en Panasonic Lumix GX8 med ett Leica 15mm/1.7-objektiv. Det här ska bli oerhört spännande att leka med, då den har funktioner som jag saknat med Fujifilms kameror samt att fler och fler bedyrar känslan i Lumix-kamerorna. Det återstår att se om den är så bra som jag hört, men bilden ovan är tagen i all hast i eftermiddags och det lovar gott.

Dagens överraskning

Ett besök på blomsteraffären gav mig en positiv överraskning. De hade lyckats hitta franska tulpaner i fem-pack för 79 kr *sayyy whaaat!!!*. I normala fall kostar de nästan så mycket per styck. Jag gav personalen en eloge och bad dem att hålla utkik efter dessa även framöver, för hur vackra ÄR dom inte i sin enkelhet?!! Med några grenkvistar till så var min fredagsbukett klappad och klar.

Vad händer nu då?

Nu är det fredag eftermiddag och framför mig har jag 5 fullspäckade och roliga helger i rad att se fram emot! Jippie, me like :-). Och så bara måste jag se till att fixa dejter med Lena som jag saknar nu, och sen idag så fick jag veta att Wilda som också är med i Influencers of Sweden bor i Enköping i veckorna så vi ska också träffas vilket jag ser fram emot jättemycket. KUL med bloggkollegor!!