Var jag vill lägga fokus på i januari

Som en fortsättning i mina försök att skapa en plan för året så tänkte jag skriva ner några punkter på vad jag vill lägga fokus på varje månad. Jag kommer inte att skriva något om vilket fokus eller mål jag sätter upp på jobbet, den biten lämnar jag utanför bloggosfären. Här handlar det om vad som händer och sker på vår fritid.

Odling

Jag ska börja titta på vad vi vill och ska odla i vår och sommar och det första jag ska göra redan nu är att beställa lite nya blomknölar och fröer. I år kan jag förodla i uterummet så det ska bli kul att planera.

Energi

Jag har redan börjat med dagliga promenader och målet är att vid januaris slut så ska jag ha promenerat minst 20 av dessa 31 dagar. Något vi även redan börjat med är att träffa vänner och jag vill även boka in fler spontana dejter.

Kreativitet

Jag vill fotografera mer av vad som händer i vår vardag och plocka fram mina akvarellfärger och försöka måla träd, något jag velat öva på.