Välkommen till Nyborg

Inlägget innehåller reklamlänk till Jotex

Hej mina kära läsare!

En hel helg har gått mig förbi, mest som i ett töcken som jag egentligen inte vet vad det betyder på riktigt men som i en dimma gissar jag. Jag har varit ganska risig men som ni läste i förra inlägget så har vi flyttat allt till Nyborg nu. I söndags sov jag i princip hela dagen.. jag förflyttade mig mellan sängen – soffan – köket – soffan – sängen. Den enda stunden jag satt upp var när mina föräldrar kom på kvällen för att äta lite rester från lördagens firande då min älskade mamma fyllde år och inte fick något stort firande alls men vi åt supergod mat i alla fall. Jag har en plan, mamma, för vad vi ska göra tillsammans så vänta bara :-)

Men idag är det måndag, klockan är strax runt 15-snåret och jag har faktiskt orkat dra på mig ett par jeans och en tröja och öppnat dörren och gått runt i trädgården. Jag tog med kameran runt och tog några snabba bilder från olika vinklar.. så häng med runt i vår lilla skogsbacke.

Jag som alltid åkt ut i skogen för att fota blåsippor och vitsippor på vårkanten behöver inte åka så långt längre, vi har sippor på alla kanter och går jag iväg en liten bit längst bort i trädgården så ser det nästan ut som att jag är i skogen på riktigt :-). Vi har massor med träd, stora stenblock och mycket blommor överallt. Helt magiskt!!

Äntligen får vi en altan som är ljus. Vår altan inne i stan låg i skuggläge så det kom aldrig in någon sol där, så här kommer vi njuta!! Ser ni också att vårt megafynd har kommit på plats, den fina Bullerö-gruppen som jag köpte (med 2 extra stolar dessutom) för bara 2500 kr på Blocket. Nu ska jag bara få ner lite blommor i alla krukor också, men det fixar mamma som jobbar på Tuna handelsträdgård :-)

Vår närmaste granne har flera hästar och de går precis runt vår tomt, så idag stod jag och pratade lite med dom och klappade på mulen genom stängslet. Jag måste gå genom deras hage för att komma ut i stora skogen så jag måste lära känna dem ordentligt så vi inte skrämmer varandra :-)

Våra sköna däckstolar ställde jag vända ut mot tomten och åkrarna för att kunna sitta där och sola, eller bara njuta av utsikten. Det lite mer ljusgrå partiet ni ser i bilden är stora riksväg 70 (som många åker när de ska till fjällen) så vägen går väldigt nära bakom huset och vi hör bilarna ganska mycket när man är ute, men jag tror att det försvinner snart. Huvudsaken är att jag hör fåglarna kvittra när jag är ute i alla fall.. det lugnar vilket humör som helst.

Nu tog energin slut, dags att sjunka ner i soffan en stund till…