Välkommen helgen

161126_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_svenskttenn_stubben_advent_minigran_skultunamessing-3532

Godmorgon sköna lördag!

Hur mår mina läsare idag? Jag hoppas att ni alla får njuta av adventshelgen på ett eller annat sätt. Jag startar min adventshelg med mitt sista bröllopsfotouppdrag för året, i ett julsmyckat Haga slott utanför Enköping. Jag gissar att det blir magiskt fint.. MEN en sjuhelsikes utmaning på grund av mörkret. Allting blir alltid enklare när man fotar i ljuset :-)

Igår var det ju den berömda Black Friday, något jag ställer mig väldigt tudelad till. Jag tycker rent generellt att det är galet att vi ska hetsas till att shoppa ännu mer än vad vi redan gör, och vi faller lätt för trycket. Däremot ska jag väl erkänna att när jag faktiskt kan köpa sånt som jag verkligen behövde till ett bättre pris, ja, då passar jag dessvärre på en sån här dag, och hjälper då till att visa att den här dagen uppskattas av oss konsumenter.. så hur jag än gör så känns det sisådär.

Men.. jag gjorde ett riktigt fynd på något som jag behövt länge men inte tagit mig råd till. Ett par ordentliga löpar- och träningsskor. Jag har problem med att mina fötter somnar när jag är ute och joggar och för en tid sedan så kom jag i kontakt med Ida som har sin verksamhet i samma lokaler som mitt gym, och hon hjälper mig verkligen med allt som har med hälsa och min kropp att göra just nu, och hon sa direkt att jag behövde bättre skor som var mer anpassade efter mina fötter och tyvärr tyckte jag att just DEN skon var på tok för dyr, men igår såldes den till 50% och ja, då slog jag till och det ska bli jättespännande att se om och hur de funkar.

Men.. nu är det dags för en mysig lördagsfrukost med min honey och sen är det dags att packa kameraväskan och susa iväg.
Ha en toppenhelg och snälla ni, skriv gärna en rad i kommentarsfältet, det gör mig oändligt varm i själen.