Vad hände egentligen vecka 7?

Varje vecka händer saker utan att jag egentligen tänker på det, och då känns det roligt att samla en liten dagbok här som jag gärna vill dela med mig av. Det är bra att påminna mig själv om när det känns lite trist och händelselöst.

Veckans bild(er): Veckans bild blir på min sambo som ja, bara är så himla bra :-)

 

 

Veckans bra: Jag fyllde år och fick ett jättefint smyckesset, en middag på hemlig plats och blev bjuden på smarrig italiensk lunch. Jag och Linda var även på ett väldigt intressant seminarium som handlar om hur HR och kommunikation kommer att jobba tajt tillsammans på företagen framöver. Det passar ju oss alldeles utmärkt eftersom vi redan idag jobbar bra tillsammans :-)

Veckans vad tar jag med mig?: Att jag är glad att jag växer en liten bit för varje dag. Inte i omfång då, utan inuti! Jag tar också med mig att jag är glad för att jag orkat kämpa för min rätt. Mer om det nästa vecka!

Veckans #:
cozywinter bara måste vi frossa lite i.. vintern är inte slut än och även om många, inklusive jag, saknar ljuset och de härliga dagarna så passa på att mysa med vintern lite till.

Veckans internetkärlek: Veckans internetkärlek går till min väninna Lena, som alltid är så glad, positiv och välkomnande. Hon har kämpat sig igenom en tuff höst och vinter men nu är jag säker på att hon går megastark mot en skön vår och framtid. Hennes blogg är så personlig och varm och värd alla besökare!

Vad hände egentligen är en liten sammanfattning av föregående vecka ur mitt liv. Här blandar jag vardagsbilder med fotoutmaningar, länktips och saker som får mig att må bra eller sträva mot något bättre. Det kan verka som en salig blandning men jag hoppas ni finner det intressant :-)

 

18 februari, 2017
28 februari, 2017

RELATED POSTS

10 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  21 februari, 2017

  Fint med de här sammanfattningarna <3
  För ja, även om det händer en del så känns det ändå lite händelselöst den här tiden på året…
  Jag längtar efter tid, sol och energi!
  Sååå fint du skrivit om Lena – håller med dig, jag känner henne inte direkt men är sååå säker på att nu kommer hon så så stark och hel ur det här och möta våren med ny energi! Då får vi allt se upp;-)
  Tack för ditt fina inlägg!
  Kram Anna

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Tack snälla snälla du <3. Jag har varit lite energilös senaste tiden men ska läsa ikapp inne hos dig och läsa om er nya resa!! KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  22 februari, 2017

  Men åååhhh, vännen! Tack snälla du! Så fint! Vad glad jag blir! Tack!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Det var så lite så <3

 3. Svara

  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

  22 februari, 2017

  Var tvungen att kika in på din blogg efter att vi sågs i måndags och nu kommer jag definitivt kika in fler gånger. Det jag har sett hittills gillar jag verkligen! Supermysig och fin! :D

  Mysiga ögonblick du bjuder på från veckan som var!
  Kram Annie

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Åh vad roligt, du är varmt välkommen att hänga med mig här inne :-). Stor KRAM

 4. Svara

  Karin - vackertnaturligt

  22 februari, 2017

  Vilket härligt inlägg med en liten veckouppdatering så där! Kram

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Tack snälla du, vad glad jag blir :-). Kram

 5. Svara

  Katta - Bucketlife

  26 februari, 2017

  Vilka fina bilder och grattis i efterskott! Jag är inte heller klar med vintern – lite till tycker jag vi får drömma om och uppleva den :)
  De där smyckena – otroligt vackra!

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Nej än är inte vintern över.. jag har två skidresor nu i mars, SEN är det vår i sinnet :-). Eller egentligen så har jag lite vårkänslor redan nu, men så länge snön ligger kvar på marken så känns det lite vintrigt :)

LEAVE A COMMENT