Vad hände egentligen vecka 7?

Varje vecka händer saker utan att jag egentligen tänker på det, och då känns det roligt att samla en liten dagbok här som jag gärna vill dela med mig av. Det är bra att påminna mig själv om när det känns lite trist och händelselöst.

Veckans bild(er): Veckans bild blir på min sambo som ja, bara är så himla bra :-)

 

 

Veckans bra: Jag fyllde år och fick ett jättefint smyckesset, en middag på hemlig plats och blev bjuden på smarrig italiensk lunch. Jag och Linda var även på ett väldigt intressant seminarium som handlar om hur HR och kommunikation kommer att jobba tajt tillsammans på företagen framöver. Det passar ju oss alldeles utmärkt eftersom vi redan idag jobbar bra tillsammans :-)

Veckans vad tar jag med mig?: Att jag är glad att jag växer en liten bit för varje dag. Inte i omfång då, utan inuti! Jag tar också med mig att jag är glad för att jag orkat kämpa för min rätt. Mer om det nästa vecka!

Veckans #:
cozywinter bara måste vi frossa lite i.. vintern är inte slut än och även om många, inklusive jag, saknar ljuset och de härliga dagarna så passa på att mysa med vintern lite till.

Veckans internetkärlek: Veckans internetkärlek går till min väninna Lena, som alltid är så glad, positiv och välkomnande. Hon har kämpat sig igenom en tuff höst och vinter men nu är jag säker på att hon går megastark mot en skön vår och framtid. Hennes blogg är så personlig och varm och värd alla besökare!

Vad hände egentligen är en liten sammanfattning av föregående vecka ur mitt liv. Här blandar jag vardagsbilder med fotoutmaningar, länktips och saker som får mig att må bra eller sträva mot något bättre. Det kan verka som en salig blandning men jag hoppas ni finner det intressant :-)