Vad hände egentligen vecka 6?

Varje vecka händer saker utan att jag egentligen tänker på det, och då känns det roligt att samla en liten dagbok här som jag gärna vill dela med mig av. Det är bra att påminna mig själv om när det känns lite trist och händelselöst.

Veckans bild(er): Veckans bild får bli en selfie, på ensam promenad i solskenet. Jag tankade energi, solljus, krispig kyla, snöknarr under fötterna, fototid och.. nämnde jag energi :-). Titta gärna på min korta film från promenaden längst ner i inlägget.

Veckans bra: Att jag och min chef hade en jättebra möte och jag fick presentera min digitala strategi för vår närvaro i sociala medier och får nu ansvaret för detta på jobbet. Jättekul, utmanande och spännande!

Veckans vad tar jag med mig?: Att ignorera mörkret och fokusera på att solen snart är här.

 

Veckans #:
52listsproject är ett projekt där det finns en vacker bok till. Varje vecka skriver du en ny lista utifrån ett specifikt tema. Mer om detta i ett helt eget inlägg men redan nu bjuder jag på bilder ifrån när jag pysslade med veckans lista. Har man ett hav av pysselsaker så använder jag gärna dem i detta sammanhang. En utstansad kamera, några snöflingor och en stor pil fick rama in min lista.

Min fredagsbukett: Den här veckan fortsätter som den förra.. gula denna vecka :-). Tulpaner är så perfekt för de finns i alla olika färger och former och passar både en stor eller liten plånbok. Själv ska jag glatt erkänna att jag önskar att plånboken tillät en bukett med franska tulpaner någon gång, för de är drömlikt vackra.

Veckans internetkärlek: Veckans internetkärlek går till en härlig tjej som jag träffade för första (men förhoppningsvis absolut inte sista) gången på Inos Winter Workation i Åre. Hon var alltid glad, alltid omtänksam och fick mig, och säkerligen alla andra i närheten, att känna sig välkomna i gemenskapen. Hennes blogg är så lugn och skön att hälsa på och hennes bilder är alltid smashing. Sofia på Hildas Hem.. dig vill jag umgås mer med :-)

Vad hände egentligen är en liten sammanfattning av föregående vecka ur mitt liv. Här blandar jag vardagsbilder med fotoutmaningar, länktips och saker som får mig att må bra eller sträva mot något bättre. Det kan verka som en salig blandning men jag hoppas ni finner det intressant :-)