Vad är det som händer?

24082016-_DSF9400

Godmorgon onsdag!

Dagarna bara springer förbi mig och jag känner mig alldeles vimsig.. onsdag redan?!

Igår var jag på ett intressant möte på en webbyrå. Jag var där i jobbets regi men snappade upp mycket intressant även till bloggandet, med korsreferenser, adwords och mycket spännande saker. Bra att kunna kombinera och lära hela tiden.

Igår kväll lyckades jag av okänd orsak få ett glatt “ja, det kan vi göra” när jag föreslog en helg med vandring uppåt i landet för min sambo. Vi har pratat om att åka iväg någonstans och så föreslog jag att vi lånar mina föräldrars husbil och åker uppåt över en helg, vandrar lite grann, myser, fotograferar (ja, jag alltså *S*) och bara umgås. Nu ska jag planera.. vart ska vi åka, vad ska vi göra?

Ha en mysig onsdag allesammans. Nu är te-pausen över och jobbet väntar :-)