Vad är det som händer?

24082016-_DSF9400

Godmorgon onsdag!

Dagarna bara springer förbi mig och jag känner mig alldeles vimsig.. onsdag redan?!

Igår var jag på ett intressant möte på en webbyrå. Jag var där i jobbets regi men snappade upp mycket intressant även till bloggandet, med korsreferenser, adwords och mycket spännande saker. Bra att kunna kombinera och lära hela tiden.

Igår kväll lyckades jag av okänd orsak få ett glatt “ja, det kan vi göra” när jag föreslog en helg med vandring uppåt i landet för min sambo. Vi har pratat om att åka iväg någonstans och så föreslog jag att vi lånar mina föräldrars husbil och åker uppåt över en helg, vandrar lite grann, myser, fotograferar (ja, jag alltså *S*) och bara umgås. Nu ska jag planera.. vart ska vi åka, vad ska vi göra?

Ha en mysig onsdag allesammans. Nu är te-pausen över och jobbet väntar :-)

22 augusti, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Katarina

  24 augusti, 2016

  Hej hej!
  Men ååå vilken underbart vacker bild!
  Å åka iväg sådär en helg låter underbart…livskvalitét!!

  Kram Katarina

 2. Svara

  Helén i Vilrummet

  24 augusti, 2016

  Ja, tiden verkligen springer iväg! Kul med att åka iväg lite. Höga kusten är supervacker, om ni inte vill högre upp i landet förstås. Klövsjö och Vemdalen är också vackert och har bra vandringsleder.
  Kram Helén

 3. Svara

  FREEDOMtravel

  26 augusti, 2016

  Oj vilken vacker bild! Magisk!

LEAVE A COMMENT