Utmaningen antagen :-)

Hos goa Angelica blev jag utmanad att svara på nedanstående frågor, vilket jag som gillar att få veta mer om andra bloggvänner självklart antar :-). Så.. here we go!!

Vilken är din favoritglass?

Är egentligen inte någon mega-glassälskare, men något jag gillar är att ta GB gammeldags vanilj, mosa den lite grovt och hälla på iskall mjölk och röra om så det blir något mellanting mellan glass och milkshake. Men jag har också börjat få en mycket god smak för Ben & Jerrys “Strawberry Chocolatey Chunk” ( som jag dock inte hittar på deras hemsida nu )

160224_thailand1_hus30_railaybeach_DSF4984

Vad skulle du göra om du vann en miljon, även om du lever i ditt drömliv?

Då lättar flygplanet direkt!! Dels en resa med familj och vänner, men också så packar jag kameran, vandringskängorna och uppfyller min stora dröm att få se berget K2 i verkligheten.

Vilken är utan tvekan din bästa tv serie?

SUITS
Det behövs inte förklaras :-)

Hur hanterar du en situation om du är i ett stort rum med massa folk och du ingen känner – då det förväntas att man ska vara social ex på en fest/kalas/jobbfest osv

Oh crap.. definitivt inte min comfort zone. Jag är oerhört glad och social NÄR jag känner människorna eller blir tilltalad/inbjuden. Men ska jag gå fram och vara social först, då får jag stora skälvan och självkänslan sitter nere i hälarna någonstans.

Vad är du nöjdast med med dig själv och varför?

Att jag är generös, omtänksam och bjuder på mig själv.

160224_thailand1_hus30_railaybeach_DSF4983

Hur länge har du och din man/sambo varit ett par

Vi har varit tillsammans sedan 7 november 1987, så alltså är det snart en hel livstid.. :-)… eller så är det typ 28,5 år och än så länge är vi faktiskt bara pojkvän och flickvän. Någon gång kanske det händer något, det får tiden utvisa!

 Om du hamnar i ett bråk, hur hanterar du det, är du den som tar fighten eller som tar emot?

Verbalt eller fysiskt? Det beror nog helt på situationen och om jag känner att jag har rätt eller VET att jag har rätt så tar jag garanterat fajten, annars är jag nog lite klen och tar emot mer än jag ger. Skulle någon däremot klippa till mig.. då vete sjutton om jag är lika snäll :-)

Vad dras du till för bloggar, vad är viktigt på en blogg, vad ska finnas med anser du?

Jag dras främst till fotobloggar och mat,bak,hälsobloggar. Livsstilsbloggar funkar liksom alltid, för där är människan bakom så intressant. Det som är viktigast i en blogg för MIG är bilderna, de ska vara lite planerade eller genomtänkta, helst redigerade och inte för små.

Vem är bästa programledaren anser du på tv?, varför?

Oj, vad svårt. Jag gillar Tilde de Paula i TV4 Nyhetsmorgon, Carina Berg funkar alltid, Hasse Fahlén är trivsam. Det finns många, jag har nog ingen absolut favorit så där.

Har du träffat någon kändis och pratat med & i vilken situation var det då i så fall?

Jag träffade Carola på vårt uteställe en gång för länge sen, hon stod i luvjacka och keps och rockade när Poodles spelade. Ni vet säkert varför, men detta var innan det blev känt att hon och Kicken var ett par så hon bad mig snällt att inte sprida bilden som jag fick ta på oss tillsammans :-).

Sanna Nielsen är förlovad med min barndomskompis Jocke, så henne har jag träffat ett par tillfällen. Hon sjöng även med vår kör vid ett event så då övade vi med henne innan ett par gånger och även vid själva konserten.

Pernilla Wahlgren fick jag träffa på nära håll under hennes första turné efter Picadilly circus. Jag var 13 år gammal och min kusin Malin bodde granne med Pernillas trummis Patrik Frisk. Han fixade så att vi båda fick åka med Pernillas turnébuss, fick backstagepass, fick låna strassarmband och spetshandskar av Pernilla, vi åt middag vid korvmojen ihop med Vito och Emilio Ingrosso och fick såklart stå framför kravallstaketet på ett par av Pernillas konserter. DET var stort då :-)

När jag och min dotter var på Britney Spears konsert i Globen så stod jag bredvid en ung kille som började prata med mig och frågade på engelska om vi såg fram emot en trevlig kväll och vi stod och småpratade. Efter en stund såg jag hur tonårstjejerna bredvid oss stirrade på mig med stora ögon och jag fattade ingenting. När killen gick efter ett tag så önskade han mig och Denise en trevlig kväll och vi sa hejdå till varandra. Då berättade Denise att det var Joe Jonas ifrån bandet Jonas Brothers. Det var även Joe som var förband till Britney. Den var ju lite kul faktiskt :-)

 

uh_skidor

Vilken är den roligaste sporten att utföra eller se på?

Den roligaste sporten att utföra är utförsåkning, älskar att hoppa i slalomskidorna och susa nerför backarna! Roligast att titta på är fotboll och innebandy, fast jag sitter gärna klistrad när Sverige spelar hockey-VM också..

Angelica, jag hoppas svaren var som du ville :-)

Nu ska vi se om jag kan få utmana några stycken också:
Sallys Hus
Rania Maria
Fru Vardag
Ljuva Magnolia
Home 2 Tiny

Om någon av er eller alla vill vara med så blir jag superglad :)