Trevlig valborg på er alla!

Halloj på er!

Här går livet i 180 känns det som, och när det gäller bloggandet så försöker jag ta den lilla tid jag kan roffa åt mig med att börja hänga på mina favoritbloggar och ge ett litet avtryck här och där mer än att uppdatera min egen :-). Det känns lite fint att faktiskt stötta andra genom att besöka deras bloggar och interagera så de växer och får större synlighet – vem vet, det kanske ger något tillbaka en vacker dag.

Idag gjorde jag som så att jag bytte arbetstid.. tog ledigt idag och jobbar in timmarna på kvällarna när mörkret sänkt sig och det inte går att vara utomhus och fixa i trädgården. Det är en förmån som är ovärderlig för mig, att jag någon gång då och då kan göra så på mitt jobb.

Idag är det valborg och den kommer att ägnas med målarpenseln i högsta hugg och medan färgen torkar så är det dags att skotta grus och förbereda för monteringen av växthuset som står och väntar i kartongerna. Så… nu är det slutbloggat – dags att kasta på sig målarhandskarna och klättra upp på stegen. Behöver DU färg, tapeter eller hjälp och tips så besöker du självklart Ackes Färgcenter i Enköping (ej sponsrat – bara nöjd kund).

Ha en enastående fin dag, mina fina läsare!

22 april, 2021

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  3 maj, 2021

  Så mycket det härligt det händer hos er. Hoppas att ni hade en fin Valborg och att ni hann att vila lite också. Kram //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  5 maj, 2021

  Visst är det trevligt att besöka bloggar och kommentera emellanåt. Det blir ändå en viss typ av relation som jag gillar.

  Skönt att kunna flexa med arbetstiden så där. Kan tänka mig att det är guld värt!

  Kram Lena

 3. Svara

  Karin

  14 maj, 2021

  Hej! Förstår precis att ni har hur mycket som helst att göra med det nya huset. Jag märker själv hur man får smak på att göra mer och mer, vi blev förra året med ett litet hus strax utanför Västerås där vi tidigare har bott i många år. Japp, det är roligt att följa några bloggar och jag uppskattar ibland lite extra de som finns i min närhet. Sedan är jag svag för dina vackra och helt suveräna bilder!

LEAVE A COMMENT