Tradedoubler bjuder till event

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6713

 

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6716

 

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6717

 

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6729

Jag fick en hudanalys av Yves Rocher och tydligen så har jag en schysst hy vid min ålder :-).

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6732

 

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6733

 

160426_tradedoubler_bloggevent_event_ulrica_hallen_hus30_DSF6759
Linda och jag blev inbjudna till en trevlig eftermiddag hos Tradedoubler.

Där fick vi lyssna på kortare presentationer av flera av deras affiliates, fick smaka på lite gott att äta och dricka samt mingla med branschfolk och andra bloggare. Himla trevligt :-).

På eventet träffade jag på min kusins fru Nina som kikade in en snabbis innan hon hastade vidare för att förbereda annat event på kvällen. I vimlet såg jag även LaLinda som jag inte ännu pratat med i verkligheten, och fick inte riktigt chansen denna gång att säga hej :-)

Stort TACK för inbjudan! Jag ser fram emot nästa gång!

De olika sponsorerna, Boozt.com, Bodystore, Gymgrossisten, Sarenza, Yves Rocher, Ellos, Lekmer.se samt CDON.com  skickade med oss trevliga saker hem. Sonen blev väldigt glad för träningsprylarna och jag själv ska direkt bläddra i Leilas härliga bok för nya receptförslag, testa de olika hudprodukterna och baka med jordnötssmör :-). Sällskapsspel är alltid välkommet så det ska vi prova inom kort!

24 april, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Ljuva Magnolia

  27 april, 2016

  Åh, gud va roligt! Lite butter över att jag missade detta, inget jag kunde prioritera helt enkelt, tråkigt :( Hade varit så kul att hänga med er!
  Finfina goodiesar ni fick med, alltid kul :)

  Kram Catta

  • Svara

   Ulrica

   27 april, 2016

   Ja, både Linda och jag blev allt lite starstrucked när vi såg ditt bloggnamn på TV-skärmarna där dom presenterade sina samarbetsbloggar <3. Vi MÅSTE få till ett häng tillsammans!!! KRAM

 2. Svara

  Diana

  27 april, 2016

  Nej men vad kul !! Du var också där, man har ingen aning om vilka vissa är och ansiktsblind som jag är så hej tjena liksom. Men kul att ses lite i alla fall :D Det var ett trevligt event faktiskt. :D Hoppas vi ses fler gånger.

  • Svara

   Ulrica

   27 april, 2016

   Visst är det så, man önskar att man kunde koppla namn och bloggar ihop ibland :-). Vad kul att du hittade hit!! Vi lär nog ses igen, då får vi försöka känna igen varandra :-)

LEAVE A COMMENT