Torsdagstema v.37: Ljus i mitt hus

torsdagsbild1_v37torsdagsbild2_v37

torsdagsbild3_v37
Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro

Veckans tema på Fabriken är Ljus i mitt hus. Detta är egentligen ett tema som skulle passa mig bättre runt advent då hela mitt hus flödar i en massa stämningsfulla ljus :). Men även på sensommaren så har vi fina ljuspunkter i huset.

I sovrummet har vi en härlig stjärna som lampa som jag fyndade på ett kontorsvaruhus. Av en slump hittade jag den lite halvt undangömd på en hylla för 75 kr. Det fanns två kvar så jag köpte båda när priset var så oslagbart :).

Ljusbollen är en kvarleva från när jag sålde ZBH ( Zelected By Houze ) och jag älskar den verkligen. Den står så fint i vardagsrummet på de stora koffertarna. När jag frågade min sambo vad jag skulle gestalta till temat så var bollen det han föreslog direkt ( och då ska tilläggas att han vare sig är intresserad av foto eller heminredning *S* ).

Lysdiod-lampan är köpt från IKEA för länge sedan ( tror dock att de kanske finns kvar i produktion än.. ) och alla vi i familjen gillar den mycket.