Torsdagstema v.37: Ljus i mitt hus

torsdagsbild1_v37torsdagsbild2_v37

torsdagsbild3_v37
Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro

Veckans tema på Fabriken är Ljus i mitt hus. Detta är egentligen ett tema som skulle passa mig bättre runt advent då hela mitt hus flödar i en massa stämningsfulla ljus :). Men även på sensommaren så har vi fina ljuspunkter i huset.

I sovrummet har vi en härlig stjärna som lampa som jag fyndade på ett kontorsvaruhus. Av en slump hittade jag den lite halvt undangömd på en hylla för 75 kr. Det fanns två kvar så jag köpte båda när priset var så oslagbart :).

Ljusbollen är en kvarleva från när jag sålde ZBH ( Zelected By Houze ) och jag älskar den verkligen. Den står så fint i vardagsrummet på de stora koffertarna. När jag frågade min sambo vad jag skulle gestalta till temat så var bollen det han föreslog direkt ( och då ska tilläggas att han vare sig är intresserad av foto eller heminredning *S* ).

Lysdiod-lampan är köpt från IKEA för länge sedan ( tror dock att de kanske finns kvar i produktion än.. ) och alla vi i familjen gillar den mycket.

10 september, 2014

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Lena

  11 september, 2014

  Härligt med många olika ljuskällor! Det skapar riktigt bra stämning.

  Kram Lena

 2. Svara

  Helén i Vilrummet

  11 september, 2014

  Många ljuskällor är nyckeln till mysighet, om du fråga mig. Mycket fint!
  Kram Helén

 3. Svara

  Den där Victoria

  11 september, 2014

  Vad fint du har det, många fina ljuskällor är verkligen a och o i ett hem.

  Kram Victoria

 4. Svara

  Hem ljuva hem

  11 september, 2014

  Vilka härliga ljuskällor, jag gillar också den där bollen, jättefin. Kraaam Pia

 5. Svara

  Borgmästaren

  11 september, 2014

  Vilka fina ljuskällor du bjuder på! Superfina bilder.

 6. Svara

  Tina | pepparochvanilj.se

  11 september, 2014

  Åh ljusbollen!!! Så himla fin!

  Kram | tina

 7. Svara

  Lissen

  11 september, 2014

  Tavlorna, stjärnan och ljusbollen, gillar dom mycket.

  Ha en fin fredag. // Lissen

 8. Svara

  susannes blogg

  11 september, 2014

  Stämningsfullt hem du har!

LEAVE A COMMENT