Tjejkväll är det bästa :)

1234567891011121314

Tänk så lyckligt lottad jag är :). När jag först började på mitt jobb så fick jag träffa Ann, som jag klickade på två sekunder med. När jag sedan knappt jobbat mer än någon månad så insåg vi att vi behövde ytterligare en ekonomitjej och en HR-tjej så jag tipsade vår personalchef om två tjejer som jag visste skulle passa både arbetsmässigt och socialt.. och tänk så rätt det blev.

Det är en fröjd att gå till jobbet varje dag och träffa dessa brudar, skratta hejdlöst och i nästa stund diskutera svåra jobbsaker som vi måste lösa och alla hjälper varandra.

I fredags så bjöd Linda hem oss alla till sig och bjöd på massor med god mat och dryck, och vi skrattade heeeela kvällen lång och allt möjligt konstigt.

Tusen tack, alla tjejer, för en underbar kväll, och extra stort TACK till Linda som fixat så mysigt för oss :).

Bilden längst ner, den som jag är själv är med på, den är tagen av Linda!

4 maj, 2014

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Lena - gott för själen

    29 april, 2014

    Ja, dig och Linda känner jag ju så jag förstår att det blev en galet kul kväll!

    Kram Lena

LEAVE A COMMENT