Tillbaka till naturen

160820_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_landscapephotography_xpro2_xf90mm-9253

 

160820_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_landscapephotography_xpro2_xf90mm-9254

 

160820_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_landscapephotography_xpro2_xf90mm-9259

Hej lördagkväll!

Igår när jag åkte hem ifrån solrosplockningen så var jag bara tvungen att stanna till vid vägkanten och ta några snabba bilder på åkrarna och den dramatiska himlen. Är det något jag älskar så är det dramatiska himlar och träd. Nu när hösten är i antågande så fascineras jag stort över höstfärgerna i naturen och det skriker i hela mig att jag måste ut, ut i skogen, ut i naturen, ut och vandra, ut med kameran.

I morgon ligger ett oskrivet blad framför mig och jag hoppas innerligen att min älskling är lite med på min bana, för då blir det en skogspromenad med bärplockaren och svampkorgen. Jag måste ut.. ut i naturen.. min älskade skog!

Tidigare har jag låst mig i tanken att vi bor ju i stan, då blir det krångligt att ta sig ut i naturen, men så fel det är.. det är ju bara att ta sig ut. Skärpning :-)

Nu tänker jag däremot ägna resten av kvällen i närheten av han som ler mot mig och frågar vad jag vill när jag tittar på honom i smyg i ögonvrån. Jag vill bara tända ljus, krypa nära och mysa. En kopp te, en god smörgås och ett gäng TV-serieavsnitt. Kärlek och harmoni.