Tillbaka till naturen

160820_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_landscapephotography_xpro2_xf90mm-9253

 

160820_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_landscapephotography_xpro2_xf90mm-9254

 

160820_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_landscapephotography_xpro2_xf90mm-9259

Hej lördagkväll!

Igår när jag åkte hem ifrån solrosplockningen så var jag bara tvungen att stanna till vid vägkanten och ta några snabba bilder på åkrarna och den dramatiska himlen. Är det något jag älskar så är det dramatiska himlar och träd. Nu när hösten är i antågande så fascineras jag stort över höstfärgerna i naturen och det skriker i hela mig att jag måste ut, ut i skogen, ut i naturen, ut och vandra, ut med kameran.

I morgon ligger ett oskrivet blad framför mig och jag hoppas innerligen att min älskling är lite med på min bana, för då blir det en skogspromenad med bärplockaren och svampkorgen. Jag måste ut.. ut i naturen.. min älskade skog!

Tidigare har jag låst mig i tanken att vi bor ju i stan, då blir det krångligt att ta sig ut i naturen, men så fel det är.. det är ju bara att ta sig ut. Skärpning :-)

Nu tänker jag däremot ägna resten av kvällen i närheten av han som ler mot mig och frågar vad jag vill när jag tittar på honom i smyg i ögonvrån. Jag vill bara tända ljus, krypa nära och mysa. En kopp te, en god smörgås och ett gäng TV-serieavsnitt. Kärlek och harmoni.

20 augusti, 2016
21 augusti, 2016

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  21 augusti, 2016

  Så härligt och energigivande i skogen! För oss är det lyxigt lätt att ta oss ut i skogen. Ett kliv utanför tomtgränsen så är vi i skogen.

  Det lät som en jättemysig kväll!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   21 augusti, 2016

   Ja, det är lyxigt att få bo som ni gör :). Jag har ju en liten skogsdunge mellan alla villor och om jag går dit och låtsas lite så känns det som att vara i skogen en stund. KRAM

 2. Svara

  Paula

  21 augusti, 2016

  Får ingen känsla av att komma ut i naturen med dessa överredigerade bilder…tråkigt

  • Svara

   Ulrica

   21 augusti, 2016

   Hej Paula,
   Vad roligt att du hittat hit! Tråkigt att du inte gillade mina bilder, men de är inte direkt överredigerade. Det ligger ett litet “vintage-filter” på men jämför jag med RAW-filen så är bilden inte så annorlunda, lite mer ljusgrön i träden och lite mer beige än gul i åkermarken. Jag hoppas att du kommer tillbaka och hittar andra inlägg och bilder som du tycker bättre om :)

 3. Svara

  mittgodastefinaste

  21 augusti, 2016

  Åh vilka underbart vilsamma bilder!

  Kram Jenny

  • Svara

   Ulrica

   21 augusti, 2016

   Tack snälla :). KRAM

LEAVE A COMMENT