Thailand, here we come :)

slide-02

Let’s go to Railay Beach

150704_hus30_krabi_resaDSCF0043

I lördags kväll kom Adam, Adams syster Emilia + hennes Henke samt Adams föräldrar Anders och Annika till oss för att äntligen trycka på knappen för att boka vår efterlängtade och omtalade resa till Thailand. Vi saknade Denise för hon var på tjejhelg, men vi klarade oss utmärkt ändå :)

Det fanns två önskemål.. Denise vill bo i en bungalow och Emilia och Henke ville åka till Railay Beach. Vi andra nöjde oss med allt :). Micke, jag och våra barn har aldrig rest så här långt bort, inte heller har vi varit borta mer än en vecka på solresa, så detta är oändligt spännande och nytt för oss!!

Sagt och gjort, vi hade lagt några Singha på kylning, dagen till ära, samt fixat lite gott att äta.. och vi alla intog altanen laddade till tänderna med datorer, ipads och en hel del planerande, diskuterande och letande! Efter några timmar så var allt klart, flyget är bokat och klart, och vi har bokat hotell för den första veckan.

Map-Large-890

Om ni tittar på kartan så ligger vårt hotell längst ut till höger på en alldeles egen liten landtunga.

great_1

Varje rum ligger för sig självt i sluttningar upp på bergskanten.
Vi gillar att det ser så himla annorlunda ut än “vanliga” hotell.

slide-01

 

slide-02

 

slide-03

Bilderna är lånade från hotellets hemsida.

Hotellet heter Railay Great View Resort och den rumstyp vi ska bo i heter Sunrise Tropical Cottage vilket låter helt underbart! Vi flyger med Finnair så vi får ett byte i Helsingfors, men sen är det raka vägen till Krabi.

Gissa om vi LÄÄÄNGTAR :). Vi åker i slutet på februari 2016 så det finns några dagar att längta på!!