Tänk alltså vad jag kan göra!!

Hallå allesammans!

Himmel, tiden den bara rusar ifrån mig och med den följer även ork och energi. Jag vill så mycket mer än vad som är fysiskt möjligt just nu och märkligt nog så har foto och blogg fått stryka på foten, det som jag tycker är så förbaskat kul att göra. Hur blir det så egentligen?

Nåväl, sånt är väl livet ibland :-). Det finns en plats där jag samlar energi i mängder och det är i vårt nya uterum. Det är inte 100% klart på insidan, men nog så nära.. det är dom där berömda listerna ni vet.. dom där som man kommer på om 20 år att man borde ha satt dit för länge sen. Jag tror att vi får lov att sätta som krav att de ska sitta där före första advent om det ska hända nåt!

Men vet ni.. när vi sitter där och njuter så tänker jag för mig själv att jäklar vad vi är duktiga, och väldigt mycket av planering och genomförande har jag gjort, tillsammans med min pappa, tillsammans med våra barn och deras respektive och Micke såklart ❤️. Vad gjorde vi utan den underbara familj vi har och är?!

Det som saknas nu är takfönsterna som måste i snarast, och sen ska vi köpa någon form av värmekälla för det här uterummet vill vi använda så mycket som möjligt även under vinterhalvåret.

Den delen ni ser är ena halvan av uterummet. Om jag vänder mig om så har vi vår matplats men den visar jag en annan dag :-)