Tänd ett ljus i advent.

141214_UH00157

 

141214_UH00162

Tänd ett ljus i advent.

Idag är det redan 3:e advent och jag måste sorgligt nog säga att julkänslan inte infinner sig alls denna jul. Jag har liksom ingen energi till att julfixa.

Jag har t. ex inte:
– Gått på någon julmarknad
– Tagit in någon adventsgran
– Satt upp julstjärnor i alla fönster
– Tagit fram mina adventsdekorationer
– Tittat på någon julfilm
– Bakat julgodis

Näe, den här julen känns inte så glittrande ljus alls.

Hinner jag ändra på detta och hinner jag få julkänslan innan julen är över?

Jag avslutar 3:e söndagen i advent med att tända ljuset och låter det brinna resten av kvällen.

14 december, 2014
15 december, 2014

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Maria O

  14 december, 2014

  Tycker som du att det är lite si och så med julkänslan i år och jag vet egentligen inte varför. Här är det mesta fixat, stjärnor i fönstren och julklapparna är inköpta men nej, julkänslan vill inte infinna sig ändå. Kanske kommer den, kanske inte. Jul blir det ändå :)
  Kram Maria

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  14 december, 2014

  Det blir jul ändå vännen!

  Kram Lena

 3. Svara

  Anna

  14 december, 2014

  Ja men så kan det absolut vara och det är så underbart att du bara kan konstatera att det är så, känslan finns nog hos många. Jag själv kommer att resa bort över jul och nyår och därmed fick jag en väldigt avslappnad inställning till förberedelserna i år och i och med att jag inte behöver känna någon stress att stämningen ska infinna sig så känns det väldigt skönt!
  Kram till dig , Anna

 4. Svara

  Home2tiny

  14 december, 2014

  Julkänslan har jag, men jag har inte orkat att göra hälften av allt det jag brukar göra inför jul. Men det blir jul ändå, huvudsaken är att man umgås, mår bra o njuter av julens goda. Kramisar Tina

 5. Svara

  Jamtlandshanna

  15 december, 2014

  Å som jag känner igen mig. Ingen julkänsla överhuvudtaget. Jag åker tack och lov till Jämtland på lördag så jag hoppas kunna komma i stämning innan julafton ändå.
  Kramar

 6. Svara

  ullis

  15 december, 2014

  Lite på listan kanske du hinner med, det är ju en hel helg kvar men jag får heller ingen julfeeling, mycket för att snön fattas så är det alltid ;) men jag lovar – julen kommer som ett brev på posten ändå!!!!

  Kram Ullis

LEAVE A COMMENT