Att återse svunna tider

160806_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_sommarstuga-2643

160806_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_sommarstuga-2647

När jag blev tillsammans med min älskling för snart 30 år sedan så visade det sig att hans morföräldrar hade en jättemysig liten stuga vid vattnet en bit utanför Enköping. Vi åkte ut dit några gånger då och då och badade ifrån bryggan, spelade kort runt köksbordet eller sov i hammocken ute i trädgården.

Jag minns stugan som väldigt mysig och jag vet att Micke har många fina barndomsminnen därifrån. När morföräldrarna blev för gamla för att orka ta hand om stugan längre så tog andra släktingar över och sedan dess har inte jag varit där och hälsat på.

När vi var på äppelmarknad så passade vi på att åka ner till stugan som ligger på samma ägor som Grönsöö slott, och vi strosade försiktigt runt i trädgården och lyssnade på när Micke berättade om stugan och minnena, vi gick ner till bryggan och tittade på vassen som vajade i höstvinden och det var riktigt mysigt.

Det var allt lite mysigt att återse svunna tider, och med alla höstfärger runtomkring så var stugan så jättefin, precis som jag minns den.