Frilufsa på isen i Bredsand

Bara några kilometer bort ifrån oss ligger Bredsand, en lång härlig sandstrand med bad, camping och restaurang. Hit kan du åka både sommar och vinter och njuta av naturupplevelser, aktiviteter och god mat. På sommaren kan du bada, hänga på restaurangens fina terass eller bara ta en långpromenad. På vintern kan du frilufsa på isen, åka skridskor, grilla korv eller som vi gjort idag, ta en promenad i solskenet.

frilufsa på isen i bredsand

 

frilufsa på isen i bredsand

 

frilufsa på isen i bredsand

 

frilufsa på isen i bredsand

Det är himla vackert att vara här ute, och som några vänner sa som vi mötte på skridskor på isen.. det är nästan vackrast här på vintern. Jag är böjd att hålla med, vyerna är så fantastiska!

frilufsa på isen i bredsand med fjällräven singi winter jacket w

Vår plan idag var bara en kort promenad på isen, grilla en varsin korv och ta en varm kopp te. Micke har dragits med en eländig förkylning som inte vare sig bryter ut eller blir bättre så orken är inte så stor och jag inte heller pigg som en lärka, men båda var fullt överens om att en kort stund ville vi ut så vi drog bara på oss lite varmare jackor och skor och sen drog vi iväg :-).

frilufsa på isen i bredsand

 

frilufsa på isen i bredsand med fjällräven singi winter jacket w

Min fina kopp som jag fick på Inos-konferensen i Åre blir en riktig färgklick så här i vintertider :-).

frilufsa på isen i bredsand

Friluftsfrämjandet i Enköping är riktigt duktiga på att hitta på aktiviteter och att göra det lätt för oss Enköpingsbor att komma ut på isen. Det är långa stråk som är plogade, eldstäderna är väl rustade, det finns gott om bord och bänkar för att äta vid och det är lätt att ta sig hit (med bil). Nästa gång vi ger oss ut så ska vi prova på att åka långfärdsskridskor för vi såg flera personer som gjorde det och mindes att vi pratat om att prova i flera år, så nu ska vi göra slag i saken.

Jag måste passa på att tipsa er läsare om min jacka som är helt fantastisk. Min Fjällräven Singi är varm när den behöver vara varm och inte så varm när det inte behövs. Den anpassar sig rent magiskt bra till omgivningen och funkar minst lika bra i tuff vinterkyla som lättare kyla. Med andra ord så funkar den ypperligt i svenskt väder :-). Toppbetyg!!

Nu har vi fått vår dos av frilufsande för idag, så resten av kvällen blir en lugn sådan. Ha en fin lördagkväll :-)

Länkar och tips i detta inlägg är mina egna och är ej sponsrade av någon samarbetspartner.