Svenska resebloggar

Att vara ute och resa och uppleva saker är något som ligger mig och min sambo varmt om hjärtat. Ibland åks det långt, ibland inte så långt. Ibland bos det på hotell, ibland i hus på hjul. Något som också ligger mig varmt om hjärtat är att anordna och samordna resor, både i mitt yrke som kontorsansvarig men också som fotograf och bloggare.

Som fotograf kan jag försöka hjälpa till med tips på vilken kamera som passar om du ska ut och resa. Som bloggare kan jag tipsa om vilka boenden som är bra, om du behöver tänka på något viktigt när du kommer fram till ett resmål, eller bara är i planeringsstadiet för att åka iväg.

Ett nätverk som samlat många fantastiskt duktiga resebloggare är Svenska resebloggar och med detta lilla inlägg vill jag bara skriva att jag ansökt om medlemskap i det nätverket då jag vet att jag kan tillföra något till resebloggarnas värld och att denna genre är en av mina hörnstenar i bloggen och kommer att utvecklas ännu mer framöver.

Håll tummarna för att de anser att jag har något att komma med :-)

12 januari, 2017

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  14 januari, 2017

  Ja, du har säkerligen en hel del att komma med där. Vilket bra tips. Hade faktiskt ingen aning om den sajten. Och jaklar vilken cool bild du fick till!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Tack för komplimangen. Det gällde att passa på när alla andra fortfarande sov på morgonen när vi susade fram :-)

 2. Svara

  Ekenäsliv

  15 januari, 2017

  SJÄLVKLART håller jga tummen för dig <3

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Tusen tack, vännen min <3

 3. Svara

  Lisa / livet från den ljusa sidan

  16 januari, 2017

  Men vad kul att du också skriver om resor!

  Hann inte prata så mycket under helgen, men visst var den underbar. Måste verkligen testa zipline nästa gång!

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, det är en del av min blogg som översköljts av annat men nu ska den kategorin genomsyra allt här inne, det är ju det jag brinner för mest :-). Nästa gång vi ses får vi tjattra lite extra!!

LEAVE A COMMENT