Storm, förändringar och vem fasiken snodde min energi?

Var sjutton hittar du din energi? Det kommer från mannen som ligger nerbäddad djupt nere i soffhörnet och är hemma i karantän i väntan på Covid-svar. Ja, du svarar jag.. jag har noll energi, den är som bortblåst. Den här omgången som började som en ganska lätt förkylning eskalerade efter ett par dagar till nåt helt annat. I morse vaknade jag för första gången på snart tre veckor och kände att jag faktiskt orkade något annat än att bara sova, men orken räcker inte jättelångt.

Jag har gått ner till soptunnan med soppåsen och hämtat in ved.. det känns som en liten bedrift. Jag tackar högre makter ändå att jag fick den här skiten nu när det är isigt och stormigt ute för när det blir vår så vill jag vara fylld med energi för att odla och fixa i trädgården.

Ni är ganska många som frågat mig om hur det går med jobb för Micke i Sverige, och planen var att han skulle ha jobbat sin sista dag i Norge i torsdags, men av olika anledningar så har det blivit uppskjutet och även om det känns skitjobbigt för mig så är det ett helt korrekt beslut av honom och jag står bakom det till 100% för det kommer förhoppningsvis leda till något bra om allt går som det ska.

Något som är ganska kul att göra, och inte så jobbigt, är att stå och titta på småfåglarna som kämpar i stormen för att hålla sig kvar i de gungande träden och när de äter mat så gungar de friskt i vinden. De små raringarna, tur att jag fyllde på alla fågelmatare igår så de får i sig mat när det är så isigt överallt.

Egentligen så hade jag inget vettigt att säga, jag ville bara säga hej till er!