Stora Influencerpriset 2017

Häromdagen var jag på Stora Influencerpriset som Influencers of Sweden med Linda i bräschen startat. Det blev en kväll med riktig galakänsla!

Molly Sandén kom och förgyllde vår kväll med skön sång. Vi bjöds på en ännu ej utgiven låt som var riktigt bra!!

Vanja och Jossan.. två riktigt härliga bruttor. Jag ska erkänna att jag inte har jättekoll på Josefine, men Vanja följer jag på Insta Stories och jag tokgillar hennes roliga ordval och hennes förmåga att verkligen visa världen hur snyggt hon balanserar sin tid som företagsam powerkvinna och småbarnsmamma. Imponerande tjej!

Angelica och Emelie som vann priset för Årets samarbete ligger mig varmt om hjärtat. Jag är själv ambassadör för deras nätverk Kvinnliga Äventyrare och det är något jag är stolt över. Att få inspirera andra tjejer att ta sig ut i naturen och ta för sig, det är så härligt!!

Motiveringen till deras vinst lyder:
I en högst relevant samarbete har aktörerna lyckats med konststycket att verkligen engagera sin målgrupp. Tillsammans utmanar de den stereotypa synen på att män är de enda som kan göra upp eld och hugga ved. Genom samarbetet enar de kvinnor som älskar äventyr i naturen. Samtidigt uppmanar de dessa kvinnor att ta plats som experter inom outdoorbranschen. Årets samarbete är ett ypperligt exempel på kraften i influencer marketing.

Att lyssna på Kenza som pratar om att alla kvinnliga influencers är riktiga powerkvinnor och ska ta för sig, det gillar jag verkligen. Någonstans är hon ju ändå lite av en kändis idag och att hon kommer, minglar och tar sig tid för andra influencers, det är riktigt coolt!!

Vill du se fler bilder från det härliga eventet så titta hit: https://www.flickr.com/photos/155997404@N07/albums/72157689469578156

Här är alla vinnare av det stora influencerpriset 2017:
Årets Nykomling : JLC
Årets Veteran: Elsa Billgren
Årets Kreatör: Elin Kero
Årets Varumärke: Elin Häggberg
Årets Röst: Ångestpodden
Årets Innovatör : Nordinary
Årets Business: Therese Lindgren
Årets Samarbete : Angeliqa Mejstedt & Morakniv
Årets Annonsör: Adobe
Ebbapriset: Frida Ramstedt
Årets medlem: Clara Toll
Årets influencer: Margaux Dietz

Vill du läsa andra blogginlägg om galan så kommer ett axplock här: Influencers of Sweden, Clara färdiga gå, Alexandra, Resfredag, Forever abroad, Helena Lyth, Sandra Nicole