Stjärnorna som syns lång väg
Inlägget innehåller reklamlänk till Mio

Häng med ut i vårt uterum.. där vill vi vara men det är lite för kallt. Att ha elkaminen igång är onödigt att lägga pengar på nu när elen är så dyr, så vi letar efter en begagnad gasolvärmare som har lite mer gammaldags utseende. Det finns en som jag mer än gärna vill ha, men priset tilltalar oss inte :-). Jag tror däremot att man KAN vara där ute och äta middag en lördagkväll om man haft öppen dörr från köket hela dagen och eldat i kakelugnen inne så att värmen hinner sprida sig ut i uterummet.. vi får testa i jul helt enkelt.

Jag har i alla fall dukat upp lite fint där ute vilket jag tycker ser lite mysigt ut. Självklart sitter det adventsstjärnor i fönstren och när man kommer åkande på stora vägen från Enköpingshållet så syns dom lång väg. Det är ju bra om det blir snöstorm eller nåt, då kanske jag kan navigera mot stjärnorna *haha*. Nåväl, dom lyser upp uterummet jättefint i mörkret.

Just dessa stjärnor är 75 cm stora i diameter och jag köpte dem förra julen men liknande finns här eller här :-)

På bordet står det en julros som verkar trivas bra i det kyliga klimatet.. vi har en större julros på byrån också, och jag pratar med dem och klappar på dem ordentligt för jag vill så hemskt gärna att de ska växa och må bra.. julrosor är bland de finaste blommor jag vet.

Medan uterummet får stå lite obebott så här i vintertid så kryper jag ner hos min älskling i soffhörnet och “tvingar” honom att titta på ännu en julfilm på Netflix :-). Han har eldat hela dagen och när jag kom hem var middagen serverad och sen kröp jag ner i ett hett bad länge länge.. såååå skönt!! Men nu.. julfilm väntar!