Reklam: Ipren i febertider

Detta inlägg är ett reklaminlägg i samarbete med Ipren

Häromdagen så skröt jag på jobbet att jag nästan aldrig är sjuk, men det skulle jag såklart inte ha gjort. Att känna sig täppt i näsan var början, sen kom värken i kroppen och igår morse gick jag till jobbet även om jag var tveksam när jag vaknade (jag är en sån som anser att så länge man orkar så provar man att gå till jobb eller skola och så får man gå hem om det blir sämre, OM man inte är riktigt sjuk förstås!!) men när hela höger sida av huvudet värkte och illamåendet började komma av huvudvärken, då meddelade jag chefen och släpade mig hem.

Väl hemma så tog jag en värktablett, kröp ner i soffhörnet och drog filten över mig och somnade som en stock. Jag vaknade många timmar senare, svettig, törstig och ganska sänkt. Ungefär i samma stund som jag vaknat till liv kom min dotter Denise och hennes Adam för att han håller på att måla om hemma hos oss. Jag såsade i soffhörnet med myskläder och Denise beställde hämtmat åt oss alla. Sen landade jag under filten igen.

Att inte orka vara på jobbet är ett nederlag och att ha feber är något som golvar mig rejält. Jag är väldigt restriktiv med att äta värktabletter, men jag tvekar inte heller om jag vet att det hjälper mig. Att ta en Ipren för att sänka febern anser jag är helt OK, men att svettas efter att ha tagit en tablett, det kan jag gärna slippa :).

Detta inlägg är reklam för Ipren