För ett bättre jag – v.29

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och Fujifilm XF 16mm/1.4
Plats: Säfsnäs hembygdsgård, Fredriksberg

197. Romaner eller dokumentärer?

Både och faktiskt. Jag erkänner nog att jag läser mest romaner, men dokumentärer och självbiografier är minst lika intressanta.

198. Vad skulle vara den perfekta födelsedagspresenten?

Att få packa en ryggsäck med kameraprylar, en ryggsäck med fika och sätta sig på tåget upp till vildmarken i norra Sverige och sitta på en fjälltopp och dricka te och äta kanelbullar.

199. Om rädsla inte var en faktor, vad skulle du göra idag då?

Då skulle jag vilja åka helikopter långt upp på ett maffigt fjäll och sen åka skidor nerför ravinen i pudersnön.

200. Tre ord som definierar dina intentioner?

Tillfredsställelse, passion och erkännande

201. En sak du ogillar?

En egenskap jag inte gillar är att vara icke-inkluderande, en sak som jag inte gillar att göra är att laga mat, en sak jag inte gillar att klä mig i är trånga kläder och en sak jag inte gillar att äta är nötkött.

202. Vilka kunskaper skulle du vilja utveckla?

Bildredigering helt klart. Och något som jag fått tips på att jag behöver lära mig mer om är ljusets inverkan i mina bilder.

203. Om du hade obegränsat med pengar, vad skulle du då göra?

Jag skulle ta flyget till USA, köpa mig en stor bil med fyrhjulsdrift, packa bilen med tältgrejer, kamera, ett gäng med härliga vänner och sen åkt iväg på en lång roadtrip längs hela traditionella Route 66 och bara plåtat alla härliga människor längs vägen, gamla diners och coola detaljer, fikat, skrattat och myst.